انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش آشپزی سنتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش آشپزی سنتی (/showthread.php?tid=174484)



آموزش آشپزی سنتی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-09-2014



دراین تاپیک غذاهای سنتی به شما اموزش داده می‌شود.


آموزش آشپزی سنتی 1



آش تمر هندی



مواد لازم
لوبيا چيتي
يك پيمانه
عدس
يك پيمانه
گندم
دو پيمانه
اسفناج
500 گرم
پيازچه و گشنيز روي هم
300 گرم
آب قلم يا عصاره گوساله
150 ميلي‌ليتر
تمرهندي
يك بسته
پياز، نعنا و سير داغ
به ميزان لازم

طرز تهیه:
حبوبات را 24 ساعت قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض مي‌كنيم. سپس حبوبات و بلغور گندم را مي‌پزيم. آب قلم را به همراه پياز، سير، نعنا داغ و سبزي‌هاي خرد شده به حبوبات افزوده و مي‌گذاريم با مواد جا بيفتند. تمرهندي را در يك ليوان آب حل و از صافي رد نموده و در آش مي‌ريزيم و حرارت را كم مي‌كنيم تا آش كاملا جا بيفتد، سپس آش را با سير و نعنا داغ تزيين مي‌كنيم.