آموزش آشپزی سنتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش آشپزی سنتی (/showthread.php?tid=174484) |
آموزش آشپزی سنتی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-09-2014 دراین تاپیک غذاهای سنتی به شما اموزش داده میشود. آش تمر هندی مواد لازم لوبيا چيتي يك پيمانه عدس يك پيمانه گندم دو پيمانه اسفناج 500 گرم پيازچه و گشنيز روي هم 300 گرم آب قلم يا عصاره گوساله 150 ميليليتر تمرهندي يك بسته پياز، نعنا و سير داغ به ميزان لازم طرز تهیه: حبوبات را 24 ساعت قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض ميكنيم. سپس حبوبات و بلغور گندم را ميپزيم. آب قلم را به همراه پياز، سير، نعنا داغ و سبزيهاي خرد شده به حبوبات افزوده و ميگذاريم با مواد جا بيفتند. تمرهندي را در يك ليوان آب حل و از صافي رد نموده و در آش ميريزيم و حرارت را كم ميكنيم تا آش كاملا جا بيفتد، سپس آش را با سير و نعنا داغ تزيين ميكنيم. |