12-09-2014، 0:18
مواد لازم
شير 1 پيمانه
تخممرغ يك عدد
روغن جامد 1/3پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
خميرترش يك قاشق سوپخوري
نمك يك قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
آرد به ميزان لازم
مواد مياني
سوسيس دو عدد
فلفلدلمهاي يك عدد
پياز يك عدد
ربگوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
قارچ ده عدد
ادويه، آويشن و جوزهندي به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
کروسان
طرز تهیه
خمير ترش را به مخلوط شكر و شير داغ افزوده سپس تخممرغ، روغن جامد، نمك، فلفل و آرد را به مايه خمير اضافه كرده تا خمير به دست نچسبد.
پياز را خرد كرده و به همراه سوسيس كمي تفت داده و مقداري رب و ادويه در آن ميريزيم. آنگاه از خمير مثلثهاي كوچك را برش داده و از موادمان در قاعده مثلث قرار داده و با كمي پنير پيتزا كه روي آن ريخته، لوله ميكنيم و دو گوشه خمير را با دست به سمت داخل خم ميكنيم. روي خمير، زرده تخممرغ زده و در فر با دماي 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه ميپزيم.
نكته:ظرف را در طبقه وسط فر قراد دهيد.
ساندویچ ها
شير 1 پيمانه
تخممرغ يك عدد
روغن جامد 1/3پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
خميرترش يك قاشق سوپخوري
نمك يك قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
آرد به ميزان لازم
مواد مياني
سوسيس دو عدد
فلفلدلمهاي يك عدد
پياز يك عدد
ربگوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
قارچ ده عدد
ادويه، آويشن و جوزهندي به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
کروسان
طرز تهیه
خمير ترش را به مخلوط شكر و شير داغ افزوده سپس تخممرغ، روغن جامد، نمك، فلفل و آرد را به مايه خمير اضافه كرده تا خمير به دست نچسبد.
پياز را خرد كرده و به همراه سوسيس كمي تفت داده و مقداري رب و ادويه در آن ميريزيم. آنگاه از خمير مثلثهاي كوچك را برش داده و از موادمان در قاعده مثلث قرار داده و با كمي پنير پيتزا كه روي آن ريخته، لوله ميكنيم و دو گوشه خمير را با دست به سمت داخل خم ميكنيم. روي خمير، زرده تخممرغ زده و در فر با دماي 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه ميپزيم.
نكته:ظرف را در طبقه وسط فر قراد دهيد.
ساندویچ ها