03-09-2014، 10:00
ترافل خامه ای شکلاتی
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 220 گرم . پودر قند 1 و 1/2 لیوان . چیپس شکلاتی 1 و 1/2 لیوان
گردوی خرد شده 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان . اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه : پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترافل خودش را بگیرد.
ترافل خودش را بگیرد.
شکلات های چیپسی را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) تا ذوب شود سپس به مایه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترافل اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس این مخلوط را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
ترافل اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس این مخلوط را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مقداری پودر قند ، پودر کاکائو و گردوی خرد شده را داخل کاسه های جداگانه بریزید ، با قاشق چایخوری از مایه ترافل بردارید ، دست تان را چرب کنید و ترافل را به شکل توپ حالت دهید سپس داخل پودر قند یا پودر کاکائو یا گردو و … بغلطانید سپس ترافل های آماده را سرو کنید.
نکته ها : برای نگهداری ترافل ها آنها را داخل بسته های کاغذی یا نایلونی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سرد بمانند ( گرما موجب شل شدن ترافل میشود ).