23-08-2014، 9:26
در سوریه روی تبوله را با آجیل های بو داده و خرد شده می پوشانند و بر روی آن سس انار می ریزند.
مناسب برای : 6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی میشود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو میشود. تبوله سوریه ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمیشود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه میشود.
[b] مواد لازم:[/b]
بلغور
135 گرم (¾ پیمانه)
گردو
90 گرم
دانه کاج
45 گرم (¼ پیمانه)
نعناع تازه
¼ پیمانه
آب جوش
250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب انار
80 میلیلیتر (⅓ پیمانه)
پیازچه
4 عدد
جعفری
1 دسته بزرگ
آب لیمو
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز
1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری
[b] طرز تهیه:[/b]
- بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
- آب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
- گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچهها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانههای کاج تفت داده شده تزیین نمایید.