22-08-2014، 15:49
نوع غذا:
خوراک ایرانی
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 25دقیقه
مواد لازم:
سینه مرغ : 2 عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمهای : یک عدد
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
گردو : 200 گرم
گشنیز و نعنا : 100 گرم
سیر: 2 حبه
آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و زعفران : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
دستور پخت:
* مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.
* سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
* در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.
نکــته:
برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم.