انجمن های تخصصی  فلش خور
جوجه ترش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: جوجه ترش (/showthread.php?tid=163399)



جوجه ترش - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014

جوجه ترش 1
نوع غذا:
خوراک ایرانی
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 25دقیقه

مواد لازم:

سینه مرغ : 2 عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمهای : یک عدد
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
گردو : 200 گرم
گشنیز و نعنا : 100 گرم
سیر: 2 حبه
آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و زعفران : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

دستور پخت:
* مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.

* سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

* در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.


نکــته:
برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم.