جوجه ترش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: جوجه ترش (/showthread.php?tid=163399) |
جوجه ترش - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 نوع غذا: خوراک ایرانی وعده غذایی: ناهار شام زمان پخت : 25دقیقه مواد لازم: سینه مرغ : 2 عدد پیاز : یک عدد فلفل دلمهای : یک عدد روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری گردو : 200 گرم گشنیز و نعنا : 100 گرم سیر: 2 حبه آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی و زعفران : به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم دستور پخت: * مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود. * سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد. * در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند. نکــته: برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم. |