امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرتزل پودینگ ( pretzel pudding )

#1
پرتزل پودینگ ( pretzel pudding ) 1

این شیرینی یکی از شیرینی های پر طرفدار آلمانی است. مواد پودینگ:
  • پودینگ وانیلی / 1 بسته

  • کره / 50 گرم
    [font]
    [/font]
  • شکر / 40 گرم ( یا 6 قاشق غذا خوری )
    [font]
    [/font]
  • شیر / 450 گرم ( معمولا بسته های پودر پودینگ با 500 میلی لیتر شیر درست میشود، اما در این دستور همین مقدار کافی است )


مواد خمیر:
  • آرد / 300 گرم

  • نمک / کمی
    [font]
    [/font]
  • شکر / 80 گرم
    [font]
    [/font]
  • خمیر ترش فوری / 8 گرم ( یا 1 قاشق غذا خوری سر پر )
    [font]
    [/font]
  • زرده تخم مرغ / 2 عدد
    [font]
    [/font]
  • کره یا مارگارین نرم / 80 گرم ( به دمای محیط رسیده )
    [font]
    [/font]
  • شیر / 125 میل


طرز تهیه: آرد را در ظرفی ریخته، وسط آرد را گودی ایجاد میکنیم، سپس خمیر مایه را داخل گودی ریخته و شیر ولرم (30 درجه سانتیگراد ) اضافه می کنیم. نمک را میریزم. با قاشق کمی هم میزنیم. سپس شکر، زرده تخم مرغ، کره کاملا نرم را نیز اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی با سر مفتولی هم میزنیم. 2 قاشق آرد روی خمیر میپاشیم و روی آن را می پوشانیم و در محیط گرم به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا حجمش 2 برابر شود. در زمان استراحت خمیر، پودینگ را آماده می کنیم. پودر پودینگ و شکر را مخلوط میکنیم و حدود 10 قاشق غذا خوری شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. باقی شیر و کره را روی حرارت می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. سپس پودینگ را اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا بجوشد. حدود 1 تا 2 دقیقه می گذاریم بجوشد. وقتی آماده شد، روی پودینگ را نایلون می کشیم تا رویه نبندد. نایلون باید با سطح پودینگ یکی باشد. دست را کمی آردی کرده و میز کار را آرد میپاشیم و خمیر آماده شده را روی میز باز میکنیم. ( اگر از این مرحله به بعد خیلی آرد اضافه کنیم شیرینی سفت میشود ) خمیر را به اندازه 40 در 28 سانتی متر باز میکنیم و به صورت نوارهای باریک 2 سانتی می بریم. هر کدام را مثل عکس زیر پیچ میدهیم و به صورت پرتزل توی سینی فر قرار میدهیم. قسمت خالی را با پودینگی که خنک شده و در قیف ریخته ایم پر میکنیم. [url=http://www.mamipic.com/share-31D0_4E245DE5.html][/url]پرتزل پودینگ ( pretzel pudding ) 1 1 عدد زرده تخم مرغ و 3 قاشق شیر مخلوط میکنیم، روی خمیر میزینم. 10 دقیقه استراحت میدهیم و در فر گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود.
  • این شیرنی را میتوان با خمیر دانمارکی ( خمیر هزار لا نیز میتوان درست کرد ) میتوان خمیر را باز کرد و یک لایه نازک خمیر هزار لا میان خمیر بگذاریم و بعد رو کنیم.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان