![]() |
پرتزل پودینگ ( pretzel pudding ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پرتزل پودینگ ( pretzel pudding ) (/showthread.php?tid=163380) |
پرتزل پودینگ ( pretzel pudding ) - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 ![]() این شیرینی یکی از شیرینی های پر طرفدار آلمانی است. مواد پودینگ:
مواد خمیر:
طرز تهیه: آرد را در ظرفی ریخته، وسط آرد را گودی ایجاد میکنیم، سپس خمیر مایه را داخل گودی ریخته و شیر ولرم (30 درجه سانتیگراد ) اضافه می کنیم. نمک را میریزم. با قاشق کمی هم میزنیم. سپس شکر، زرده تخم مرغ، کره کاملا نرم را نیز اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی با سر مفتولی هم میزنیم. 2 قاشق آرد روی خمیر میپاشیم و روی آن را می پوشانیم و در محیط گرم به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا حجمش 2 برابر شود. در زمان استراحت خمیر، پودینگ را آماده می کنیم. پودر پودینگ و شکر را مخلوط میکنیم و حدود 10 قاشق غذا خوری شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. باقی شیر و کره را روی حرارت می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. سپس پودینگ را اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا بجوشد. حدود 1 تا 2 دقیقه می گذاریم بجوشد. وقتی آماده شد، روی پودینگ را نایلون می کشیم تا رویه نبندد. نایلون باید با سطح پودینگ یکی باشد. دست را کمی آردی کرده و میز کار را آرد میپاشیم و خمیر آماده شده را روی میز باز میکنیم. ( اگر از این مرحله به بعد خیلی آرد اضافه کنیم شیرینی سفت میشود ) خمیر را به اندازه 40 در 28 سانتی متر باز میکنیم و به صورت نوارهای باریک 2 سانتی می بریم. هر کدام را مثل عکس زیر پیچ میدهیم و به صورت پرتزل توی سینی فر قرار میدهیم. قسمت خالی را با پودینگی که خنک شده و در قیف ریخته ایم پر میکنیم. [url=http://www.mamipic.com/share-31D0_4E245DE5.html][/url] ![]()
|