امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لقمه های پسته ای

#1
5 الی 6 نفر

زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه


زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته

مغز پسته : دو لیوان

عسل : 12 قاشق مرباخوری


شکر : 1/2 پیمانه
دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده : به میزان لازم


روش تهیه :

1 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم . هنگام مرطوب کردن هر لایه از خمیر ها سطح آن ها را با مخلوط شکر و دارچین میپوشانیم



لقمه های پسته ای 1



4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .





لقمه های پسته ای 1



6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .



لقمه های پسته ای 1



7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .





لقمه های پسته ای 1



 

3 پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر داخل آن ها را مغز پسته ریخته و سپس روی آن ها را با عسل پر میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



لقمه های پسته ای 1



لقمه های پسته ای 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان