16-08-2014، 23:09
مواد لازم
خلال پسته يك پيمانه (130 گرم)
شكر نصف پيمانه (100 گرم)
ماءالشعير پيمانه (160 ميليليتر)
تخممرغ يك عدد
خامه شيرينشده 1 پيمانه (250 گرم)
وانيل قاشق چايخوری
طرز تهيه ღ
ابتدا خلال پسته را با نيمي از شكر در آسياببرقي ميريزيم تا به صورت پودر در آيد. تخممرغ را با بقيه شكر و وانيل با همزنبرقي ميزنيم تا حجم آن دو برابر شود. به تدريج ماءالشعير را با تخممرغ مخلوط كرده، پودر پسته و شكر را نيز داخل مواد ميريزيم و هم ميزنيم تا يكدست شود. در پايان خامه را با همزن ميزنيم تا فرم بگيرد و به بستني اضافه ميكنيم. بستني را داخل قالب فلزي ريخته در فريزر قرار ميدهيم. در دو ساعت اول هر 30 دقيقه يكبار بستني را هم ميزنيم تا نرم شود و دوباره در فريزر ميگذاريم پس از آخرين مرتبه، بستني بايد 24 ساعت در فريزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستني را برش داده و با ميوه و پسته تزيين ميكنيم
خلال پسته يك پيمانه (130 گرم)
شكر نصف پيمانه (100 گرم)
ماءالشعير پيمانه (160 ميليليتر)
تخممرغ يك عدد
خامه شيرينشده 1 پيمانه (250 گرم)
وانيل قاشق چايخوری
طرز تهيه ღ
ابتدا خلال پسته را با نيمي از شكر در آسياببرقي ميريزيم تا به صورت پودر در آيد. تخممرغ را با بقيه شكر و وانيل با همزنبرقي ميزنيم تا حجم آن دو برابر شود. به تدريج ماءالشعير را با تخممرغ مخلوط كرده، پودر پسته و شكر را نيز داخل مواد ميريزيم و هم ميزنيم تا يكدست شود. در پايان خامه را با همزن ميزنيم تا فرم بگيرد و به بستني اضافه ميكنيم. بستني را داخل قالب فلزي ريخته در فريزر قرار ميدهيم. در دو ساعت اول هر 30 دقيقه يكبار بستني را هم ميزنيم تا نرم شود و دوباره در فريزر ميگذاريم پس از آخرين مرتبه، بستني بايد 24 ساعت در فريزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستني را برش داده و با ميوه و پسته تزيين ميكنيم