امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كتلت ماهي

#1
كتلت ماهي 1

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :

سس مایونز : دوسوم لیوان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
پودرخردل : ۲ قاشق مرباخوری
پیازچه خردشده : یک سوم لیوان



مواد لازم برای تهیه کتلت :

پیاز متوسط (خرد شده) : ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم)
سیر رنده شده : ۲ حبه
ماهی : ۵۰۰ گرم
خرده های وسط نان باگت : ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولی
تخم مرغ : ۱ عدد
رنده پوست لیمو : ۲-۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو : یک قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم



طرز تهیه :

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.
پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.
برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.
نکات :
- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.
- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.
منبع : دنیای تغذیه

پاسخ
 سپاس شده توسط Bahar_21
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان