كتلت ماهي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كتلت ماهي (/showthread.php?tid=160113) |
كتلت ماهي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 مواد لازم برای تهیه مایونز خردل : سس مایونز : دوسوم لیوان آب : ۱ قاشق سوپخوری پودرخردل : ۲ قاشق مرباخوری پیازچه خردشده : یک سوم لیوان مواد لازم برای تهیه کتلت : پیاز متوسط (خرد شده) : ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم) سیر رنده شده : ۲ حبه ماهی : ۵۰۰ گرم خرده های وسط نان باگت : ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولی تخم مرغ : ۱ عدد رنده پوست لیمو : ۲-۱ قاشق سوپخوری آب لیمو : یک قاشق سوپخوری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم طرز تهیه : در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود. پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم. برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم. نکات : - از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود. - برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است. منبع : دنیای تغذیه |