انجمن های تخصصی  فلش خور
كتلت ماهي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كتلت ماهي (/showthread.php?tid=160113)



كتلت ماهي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014

كتلت ماهي 1

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :

سس مایونز : دوسوم لیوان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
پودرخردل : ۲ قاشق مرباخوری
پیازچه خردشده : یک سوم لیوان



مواد لازم برای تهیه کتلت :

پیاز متوسط (خرد شده) : ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم)
سیر رنده شده : ۲ حبه
ماهی : ۵۰۰ گرم
خرده های وسط نان باگت : ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولی
تخم مرغ : ۱ عدد
رنده پوست لیمو : ۲-۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو : یک قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم



طرز تهیه :

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.
پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.
برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.
نکات :
- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.
- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.
منبع : دنیای تغذیه