14-08-2014، 21:54
مواد لازم
خلال پسته یک پیمانه (۱۳۰ گرم)
شکر نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
ماءالشعیر پیمانه (۱۶۰ میلیلیتر)
تخممرغ یک عدد
خامه شیرینشده ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
وانیل ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا خلال پسته را با نیمی از شکر در آسیاببرقی میریزیم تا به صورت پودر در آید. تخممرغ را با بقیه شکر و وانیل با همزنبرقی میزنیم تا حجم آن دو برابر شود. به تدریج ماءشعیر را با تخممرغ مخلوط کرده، پودر پسته و شکر را نیز داخل مواد میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شود. در پایان خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و به بستنی اضافه میکنیم. بستنی را داخل قالب فلزی ریخته در فریزر قرار میدهیم. در دو ساعت اول هر ۳۰ دقیقه یکبار بستنی را هم میزنیم تا نرم شود و دوباره در فریزر میگذاریم پس از آخرین مرتبه، بستنی باید ۲۴ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستنی را برش داده و با میوه و پسته تزیین میکنیم.