امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای

#1




آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای 1




مواد لازم
خلال پسته یک پیمانه (۱۳۰ گرم)
شکر نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
ماءالشعیر پیمانه (۱۶۰ میلی‌لیتر)
تخم‌مرغ یک عدد
خامه شیرین‌شده ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
وانیل ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه
ابتدا خلال پسته را با نیمی از شکر در آسیاب‌برقی می‌ریزیم تا به صورت پودر در آید. تخم‌مرغ را با بقیه شکر و وانیل با همزن‌برقی می‌زنیم تا حجم آن دو برابر شود. به تدریج ماءشعیر را با تخم‌مرغ مخلوط کرده، پودر پسته و شکر را نیز داخل مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. در پایان خامه را با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و به بستنی اضافه می‌کنیم. بستنی را داخل قالب فلزی ریخته در فریزر قرار می‌دهیم. در دو ساعت اول هر ۳۰ دقیقه یک‌بار بستنی را هم می‌زنیم تا نرم شود و دوباره در فریزر می‌گذاریم پس از آخرین مرتبه، بستنی باید ۲۴ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستنی را برش داده و با میوه و پسته تزیین می‌کنیم.




هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان