انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای (/showthread.php?tid=159111)



آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014





آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای 1




مواد لازم
خلال پسته یک پیمانه (۱۳۰ گرم)
شکر نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
ماءالشعیر پیمانه (۱۶۰ میلی‌لیتر)
تخم‌مرغ یک عدد
خامه شیرین‌شده ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
وانیل ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه
ابتدا خلال پسته را با نیمی از شکر در آسیاب‌برقی می‌ریزیم تا به صورت پودر در آید. تخم‌مرغ را با بقیه شکر و وانیل با همزن‌برقی می‌زنیم تا حجم آن دو برابر شود. به تدریج ماءشعیر را با تخم‌مرغ مخلوط کرده، پودر پسته و شکر را نیز داخل مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. در پایان خامه را با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و به بستنی اضافه می‌کنیم. بستنی را داخل قالب فلزی ریخته در فریزر قرار می‌دهیم. در دو ساعت اول هر ۳۰ دقیقه یک‌بار بستنی را هم می‌زنیم تا نرم شود و دوباره در فریزر می‌گذاریم پس از آخرین مرتبه، بستنی باید ۲۴ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستنی را برش داده و با میوه و پسته تزیین می‌کنیم.