![]() |
آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای (/showthread.php?tid=159111) |
آموزش طرز تهیه بستنی پسته ای - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014 ![]() مواد لازم خلال پسته یک پیمانه (۱۳۰ گرم) شکر نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) ماءالشعیر پیمانه (۱۶۰ میلیلیتر) تخممرغ یک عدد خامه شیرینشده ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم) وانیل ۱قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا خلال پسته را با نیمی از شکر در آسیاببرقی میریزیم تا به صورت پودر در آید. تخممرغ را با بقیه شکر و وانیل با همزنبرقی میزنیم تا حجم آن دو برابر شود. به تدریج ماءشعیر را با تخممرغ مخلوط کرده، پودر پسته و شکر را نیز داخل مواد میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شود. در پایان خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و به بستنی اضافه میکنیم. بستنی را داخل قالب فلزی ریخته در فریزر قرار میدهیم. در دو ساعت اول هر ۳۰ دقیقه یکبار بستنی را هم میزنیم تا نرم شود و دوباره در فریزر میگذاریم پس از آخرین مرتبه، بستنی باید ۲۴ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستنی را برش داده و با میوه و پسته تزیین میکنیم. |