09-08-2014، 19:24
نقل قول:
مواد لازم:
برنج=2 پیمانه
انار دانه شده= یک و نیم پیمانه
خلال پسته= یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده=1 پیمانه
پودر تخم گشنیز= 1قاشق مربا خوری
کشمش پلویی=نصف پیمانه
زعفران=به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مرحله 2 - مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار
و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
مرحله 3 - هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.