مواد لازم:
سینه مرغ =یک عدد کامل
پیاز = 2عدد متوسط
آبلیمو = نصف پیمانه
نمک= به میزان لازم
سس سالسا =4قاشق غذا خوری
زرد چوبه = نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1.استخوان مرغ را جدا کرده وآن را به صورت قطعات مربع برش دهید.
2.پیاز ها را رنده کنید واگرپیاز دوست ندارید فقط از آب پیاز استفاده کنید.
3.پیاز یاآب پیاز را با آبلیمو و نمک و3قاشق از سس سالسا مخلوط کرده وقطعات مرغ را به مایه افزوده وبرای 2ساعت در یخچال بگذارید.
4.مرغ را به همراه زرد چوبه برروی حرارت بگذارید.تا مرغ کاملا پخته و آب آن کاملا خشک شود.
5.یک قاشق غذا خوری روغن اضافه کرده کمی تفت خورد یک قاشق باقی مانده از سس را افزوده مرغ که طلایی شدآماده سرو می باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
سینه مرغ =یک عدد کامل
پیاز = 2عدد متوسط
آبلیمو = نصف پیمانه
نمک= به میزان لازم
سس سالسا =4قاشق غذا خوری
زرد چوبه = نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1.استخوان مرغ را جدا کرده وآن را به صورت قطعات مربع برش دهید.
2.پیاز ها را رنده کنید واگرپیاز دوست ندارید فقط از آب پیاز استفاده کنید.
3.پیاز یاآب پیاز را با آبلیمو و نمک و3قاشق از سس سالسا مخلوط کرده وقطعات مرغ را به مایه افزوده وبرای 2ساعت در یخچال بگذارید.
4.مرغ را به همراه زرد چوبه برروی حرارت بگذارید.تا مرغ کاملا پخته و آب آن کاملا خشک شود.
5.یک قاشق غذا خوری روغن اضافه کرده کمی تفت خورد یک قاشق باقی مانده از سس را افزوده مرغ که طلایی شدآماده سرو می باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/