06-08-2014، 15:30
![كوكوی گل كلم 1](http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/88232.jpg)
گل كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
![كوكوی گل كلم 1](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1389/10/12/100832119636.jpg)
مواد لازم برای 6 نفر: گل*كلم: متوسط یك عدد ـ تخم مرغ: 6 عدد ـ پیاز سرخ كرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری ـ روغن: 3 قاشق سوپخوری ـ زعفران: كمی ـ جوش*شیرین: 1 قاشق مربا خوری ـ نمك و فلفل به میزان لازمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
طرز تهیه:
گل كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را كمی نرم می*كنیم. در ظرفی دیگر تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را شكسته و كمی نمك و فلفل هم به آن اضافه می*كنیم. آنها را می*زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در كمی آب جوش وجوش شیرین را در كمی آب سرد حل كرده و به تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها اضافه می*كنیم. پیاز داغ و گل*كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* هایی كه كاملا خنك شده*اند به مایه تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ اضافه كرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می*كنیم. سپس روغن را در ظرفی كه مناسب سرخ كردن باشد ریخته و می*گذاریم كمی داغ شود. در نهایت مایه كوكو را داخل ظرف ریخته و حرارت را كم می*كنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن* را به تكه*هایی تقسیم كرده و بر می*گردانیم تا طرف دیگر كوكو هم سرخ شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.