انجمن های تخصصی  فلش خور
كوكوی گل كلم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كوكوی گل كلم (/showthread.php?tid=152740)



كوكوی گل كلم - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

كوكوی گل كلم 1


گل كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.




كوكوی گل كلم 1



مواد لازم برای 6 نفر: گل*كلم: متوسط یك عدد ـ تخم مرغ: 6 عدد ـ پیاز سرخ كرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری ـ روغن: 3 قاشق سوپخوری ـ زعفران: كمی ـ جوش*شیرین: 1 قاشق مربا خوری ـ نمك و فلفل به میزان لازمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.

طرز تهیه:
گل كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را كمی نرم می*كنیم. در ظرفی دیگر تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را شكسته و كمی نمك و فلفل هم به آن اضافه می*كنیم. آنها را می*زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در كمی آب جوش وجوش شیرین را در كمی آب سرد حل كرده و به تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها اضافه می*كنیم. پیاز داغ و گل*كلمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* هایی كه كاملا خنك شده*اند به مایه تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ اضافه كرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می*كنیم. سپس روغن را در ظرفی كه مناسب سرخ كردن باشد ریخته و می*گذاریم كمی داغ شود. در نهایت مایه كوكو را داخل ظرف ریخته و حرارت را كم می*كنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن* را به تكه*هایی تقسیم كرده و بر می*گردانیم تا طرف دیگر كوكو هم سرخ شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.