08-08-2012، 13:25
ترخون طعم خوبی به این سوپ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه از جعفری یا ترخون خشک استفاده کنید.
مواد لازم و ترکیبات (Ingredient):
4 قاشق غذا خوری کره
یک عدد پیاز بزرگ, خرد شده
۳۰۰ گرم مرغ پخته, ریز شده
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه عصاره مرغ
یک قاشق غذا خوری ترخون تازه, خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب/ برای کم کردن کالری خامه کم چرب جایگزین شود
نمک و فلفل
برگ ترخون تازه برای تزیین
کروتون (نان مکعبی برشته) برای سرو
دستور العمل پخت (Recipe):
کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید.
محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ, آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یک دست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
ترخون را به مواد بیافزایید, سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.