انجمن های تخصصی  فلش خور
سوپ خامه ای مرغ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوپ خامه ای مرغ (/showthread.php?tid=14023)



سوپ خامه ای مرغ - امیررضا* - 08-08-2012

سوپ خامه ای مرغ 1

ترخون طعم خوبی به این سوپ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه از جعفری یا ترخون خشک استفاده کنید.

مواد لازم و ترکیبات (Ingredient):

4 قاشق غذا خوری کره

یک عدد پیاز بزرگ, خرد شده

۳۰۰ گرم مرغ پخته, ریز شده

۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه عصاره مرغ

یک قاشق غذا خوری ترخون تازه, خرد شده

۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب/ برای کم کردن کالری خامه کم چرب جایگزین شود

نمک و فلفل

برگ ترخون تازه برای تزیین

کروتون (نان مکعبی برشته) برای سرو

دستور العمل پخت (Recipe):

کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید.

محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ, آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یک دست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

ترخون را به مواد بیافزایید, سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.


RE: سوپ خامه ای مرغ - rink - 02-02-2013

عععععععععععاااااااااااااااللللللللللللللللییییییییییییی