سوپ خامه ای مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوپ خامه ای مرغ (/showthread.php?tid=14023) |
سوپ خامه ای مرغ - امیررضا* - 08-08-2012 ترخون طعم خوبی به این سوپ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه از جعفری یا ترخون خشک استفاده کنید. مواد لازم و ترکیبات (Ingredient): 4 قاشق غذا خوری کره یک عدد پیاز بزرگ, خرد شده ۳۰۰ گرم مرغ پخته, ریز شده ۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه عصاره مرغ یک قاشق غذا خوری ترخون تازه, خرد شده ۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب/ برای کم کردن کالری خامه کم چرب جایگزین شود نمک و فلفل برگ ترخون تازه برای تزیین کروتون (نان مکعبی برشته) برای سرو دستور العمل پخت (Recipe): کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ, آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یک دست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. ترخون را به مواد بیافزایید, سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید. RE: سوپ خامه ای مرغ - rink - 02-02-2013 عععععععععععاااااااااااااااللللللللللللللللییییییییییییی |