08-08-2012، 13:19
![شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی 1](http://nakhloaftab.com/wp-content/uploads/2012/03/ghh1-300x256.png)
مواد لازم
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق سوپخوری
کاکائو یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پودر قند ،روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت چند دقیقه به میزنیم تا نرم شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کردهو یر اساس سلیقه خودتان یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه میکنیم .
سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلولههای کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر میچینیم. برای تزیین روی شیرینیها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرفهای دربسته میتوانید نگهدارید.