26-06-2014، 10:28
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای چهار نفر:
یک بسته لازانیا
۲ عدد
بادمجان
۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم
پنیر
موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یک عدد پیاز
نمک و روغن زیتون به میزان کافی
لازانیا,لازانیای سبزیجات
طرز تهیه لازانیای بادمجان
غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - طرز تهیه لازانیای بادمجان
طرز تهیه:
بادمجان
را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به همراه
بادمجان
به مدت پنج دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبکش کنید. سینی فر را کمی چرب کرده و یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و
پنیر
موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
آشپزی
آکا
برای چهار نفر:
یک بسته لازانیا
۲ عدد
بادمجان
۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم
پنیر
موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یک عدد پیاز
نمک و روغن زیتون به میزان کافی
لازانیا,لازانیای سبزیجات
طرز تهیه لازانیای بادمجان
غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - طرز تهیه لازانیای بادمجان
طرز تهیه:
بادمجان
را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به همراه
بادمجان
به مدت پنج دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبکش کنید. سینی فر را کمی چرب کرده و یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و
پنیر
موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.