انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران (/showthread.php?tid=126060)



طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران - tyjtfhdhr - 26-06-2014

مواد لازم برای

آشپزی
آکا
برای چهار نفر:
یک بسته لازانیا
۲ عدد
بادمجان

۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم
پنیر
موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یک عدد پیاز
نمک و روغن زیتون به میزان کافی

لازانیا,لازانیای سبزیجات



طرز تهیه لازانیای بادمجان




غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - طرز تهیه لازانیای بادمجان




طرز تهیه:


بادمجان
را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به همراه
بادمجان
به مدت پنج دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبکش کنید. سینی فر را کمی چرب کرده و یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و
پنیر
موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.