طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران (/showthread.php?tid=126060) |
طرز تهیه لازانیای بادمجان - آکاایران - tyjtfhdhr - 26-06-2014 مواد لازم برای آشپزی آکا برای چهار نفر: یک بسته لازانیا ۲ عدد بادمجان ۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده ۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا ۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده یک عدد پیاز نمک و روغن زیتون به میزان کافی لازانیا,لازانیای سبزیجات طرز تهیه لازانیای بادمجان غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - طرز تهیه لازانیای بادمجان طرز تهیه: بادمجان را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبکش کنید. سینی فر را کمی چرب کرده و یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. |