امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ بختیاری

#1
 
مرغ بختیاری 1
 
مواد لازم :
 
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده 

1 عدد متوسط

پیاز متوسط

4 عدد

نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری

به مقدار لازم

ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )

2 پیمانه

روغن
به مقدار لازم

 
 
 
طرز تهیه :
 
 
ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان