انجمن های تخصصی  فلش خور
مرغ بختیاری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مرغ بختیاری (/showthread.php?tid=119978)



مرغ بختیاری - † αƖιєη † - 15-06-2014

 
مرغ بختیاری 1
 
مواد لازم :
 
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده 

1 عدد متوسط

پیاز متوسط

4 عدد

نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری

به مقدار لازم

ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )

2 پیمانه

روغن
به مقدار لازم

 
 
 
طرز تهیه :
 
 
ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .