15-06-2014، 10:57
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم :
تره فرنگی درشت![طرز تهیه ی دلمه تره فرنگی 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1356.jpg)
مواد لازم :
يك كيلوگرم
پياز
سه عدد
گوشت چرخ كرده
100 گرم
برنج پخته
دو پيمانه
نعنا، شويد و جعفری خرد شده
از هر كدام دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
دو قاشق سوپخوری
هويج بزرگ
يك عدد
نمك و فلفل و روغن زیتون و آب
به ميزان لازم
طرز تهيه:
قسمت سفيد ترهفرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقههاي ترهفرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقهاي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمهها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمهها بپزند.