انجمن های تخصصی  فلش خور
اگر جلوي همه زمين خورديد... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اگر جلوي همه زمين خورديد... (/showthread.php?tid=9355)

صفحه‌ها: 1 2

اگر جلوي همه زمين خورديد... - Hamidreza jefri HHH - 18-06-2012

در حال قدم زدن در يک مرکز خريد بزرگ هستي. به آرامي به ويترين ها نگاه مي کني و کيف سنگيني پر از دفتر و کتاب روي شانه هايت است. از دور چشمت به پله برقي مي افتد.

هميشه دوست داري به جاي بالا و پايين رفتن از پله هاي معمولي، از پله برقي استفاده کني.

ديگر چيزي نمانده که به پايين برسي ولي ويترين يکي از مغازه ها توجهت را جلب مي کند: يک طوطي جيغ جيغو در يک قفس پشت ويترين در حال جيغ کشيدن است... حواست مي رود به طوطي، اما يک دفعه...

بله، تو بدجوري زمين خوردي و تمام کساني که در حال قدم زدن بودند دارند با تعجب و نگراني نگاهت مي کنند.

کيف و کتابت در اطراف پخش و پلا شده اند و چند نفر دورت را گرفته اند تا کمک کنند. خجالت، اولين چيزي است که در وجودت احساس مي کني؛ اما شرم و خجالت را فعلاً بي خيال شو:

1. اول سر و وضعت را مرتب کن.

2. روي بدنت تمرکز کن و مطمئن شو که آسيب جدي اي نديده اي.

3. سعي نکن بلافاصله بلند شوي تا به ديگران ثابت کني که چيز مهمي نبوده! آرامشت را حفظ کن.

4. از افرادي که دورت جمع شده اند تا کمک کنند، تشکر کن. به آنها اطمينان بده که سالمي و مشکل خاصي پيش نيامده.

5. وسايلت را با آرامش جمع وجور کن. سعي نکن اين کار را با عجله انجام بدهي. اگر يک بار جلوي همه زمين خورده اي، نبايد دست پاچگي باعث شود تا براي بار دوم وسايل يا دفتر و کتابت را اين طرف و آن طرف بيندازي؛ چون کمي خنده دار خواهد بود!

6. وقتي جمع کردن وسايلت تمام شد نگاهي به اطراف بينداز و چند جمله کوتاه و خنده دار به کساني که هنوز نگاهت مي کنند، بگو. مثل يکي از اينها:

* اگر مي خواهيد يادتان بدهم که چطور زمين بخوريد، نمي توانم، چون خودم هم نفهميدم چطور شد!

* خب، مثل اين که امروز، روز خوش شانسي منه، نه؟

* همين الان فهميدم توپ ها چه احساسي دارند!

* دفعه بعد سوار آسانسور مي شوم!

...

با گفتن اين جمله ها احساس بهتري پيدا مي کني و اعتماد به نفست را دوباره به دست مي آوري. حالا وقتش است که دوباره روي پاهايت بايستي و خيلي آرام از آن جا دور شوي! ولي...

مواظب باش و اين دفعه خوب جلوي پايت را نگاه کن، و يادت باشد اين اتفاق ها براي همه مي افتد.

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - ♥گل یخ ♥ - 18-06-2012

خیلی قشنگ بود
من چند بار جلوی همه خودم زمین!ممنون!

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - best~girl - 18-06-2012

مرسی.

اگه بیوفتیم زمین اولین خنده از طرف این پسراسDodgy من باید بالاخره یه جوری حاشونو بیگیرممممSleepy

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - AmIn-1283 - 18-06-2012

خخخیییلییییی مسسخخره بود!!!!!AngryAngryAngry

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - AmIn-1283 - 18-06-2012

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - best~girl - 18-06-2012

Sleepy
(18-06-2012، 17:06)AmIn-1283 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البتهSleepy واسه کوچولو هایی مثه شما که هیچی نمیفهمین مسخرس ... و باید درک بالا باشه و مهم تر عقل برسهSleepy

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - mazii - 24-03-2013

واقعا ممنونم!

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - LOVE8 - 24-03-2013

جالب بودفکرکنم لازم بشهHeartSmile

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - lady snow white - 24-03-2013

ممنون ولی فکر نکنم وقتی زمین می خوریم هیچ بنی بشری بیاد کمکمونDodgy

RE: اگر جلوي همه زمين خورديد... - afsane76 - 24-03-2013

من به جای اون همه جمله ی خنده دار فقط یه جمله میگم:
.
.
.
.