![]() |
همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- انجمن: فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=71) +---- موضوع: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) (/showthread.php?tid=77332) |
همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - ko*minam - 30-12-2013 کدوم عضو وقتی عصبانیه از همه ترسناک تره؟ انتخاب طرفدارا:1.کیم هیون جونگ(عالیه ) دلیل:اون یه پسر عضلانی به نظر میرسه،پس زمانیکه اون عصبانیه به نظر میرسه که از همه ترسناکتر باشه(عصبانیت چه ربطی به عضله داره؟ ![]() انتخاب طرفدارا:2.کیم کیو جونگ دلیل:فقط با نگاه به ظاهرش میتونید بفهمید،وقتی که اون هیچ حرفی نمیزنه در زمان عصبانیت،از همه ترسناکتره(چه جالبببببببببب ![]() انتخاب SS501 :کیم هیونگ جون!(کسی باور میکنه!) انتخاب هیونگ جون:جونگ مین:نمیدونم چراولی اون ترسناکه! انتخاب هیون جونگ: هیونگ جون:به هر حال اون همیشه در حال لبخند زدن و جوک گفتنه ولی وقتی اون عصبانیه از همه ترسناک تره!(طرفدارای مهترم از این به بعد مواظب انفجار خشم هیونگ جون باشید!) انتخاب طرفدارا:هئو یونگ سنگ دلیل:اون همیشه صبح خیلی زود از خواب بیدار میشه برای انجام دادن کارها(کارهای خونه)و همیشه چیزهارو به بهترین شکل انجام میده انتخاب SS501:کیم کیو جونگ انتخاب یونگ سنگ: هیونگ جون:اون همیشه از بهترین دید پیروی میکنه،ولی اگه عصبانی بشه اون به یک سوپر اسکیری(ترسناکترین)تبدیل میشه! انتخاب جونگ مین: هیونگ جون:وقتی اون عصبانی میشه،مثل آدمی میشه که آمادست با تفنگ به مردم شلیک کنه(بدبختا چه می کشن از دست این) انتخاب کیو جونگ: هیونگ جون:به هر حال اون همیشه خیلی ریلکسه ولی وقتی که اون عصبانی میشه من واقعا می ترسم(اصلا بهش نمیاد) کدوم عضوه که عاشقه گریه کردنه؟ ![]() انتخاب طرفدارا:1.هئو یونگ سنگ دلیل:چشمهاش همیشه اشک آلود به نظر میرسه انتخاب طرفدارا:2.کیم هیون جونگ دلیل:اون مثل کسی به نظر میرسه که همیشه تظاهر به قوی بودن میکنه.(انتخاب SS501:هئو یونگ سنگ انتخاب هیونگ جون: یونگ سنگ:سخصیت اون مثل یک پسر بچه میمونه. انتخاب هیون جونگ: هیچ کس:از زمانی که ما شروع به کار کردیم هیچ کس گریه نکرد.SS501 ما گریه نمیکنه انتخاب یونگ سنگ: یونگ سنگ:در حقیقت،من یکبار بعد از شروع کار گریه کردم.من نمیدونم چرا اما من فقط.... انتخاب جونگ مین: جونگ مین:در گذشته من زمان تمرین گریه میکردم. انتخاب کیو جونگ: یونگ سنگ:شخصیت اون مثل یک بچه میمونه. کدوم عضو از همه رومانتیک تره؟ انتخاب طرفدارا:پارک جونگ مین دلیل:موهبت الهی که اون از خودش نشون داده."من رومانتیک ترینم"(ماشالا اعتماد به نفس) انتخاب SS501 :پارک جونگ مین(بهش میاد ![]() انتخاب هیونگ جون: جونگ مین:شما فقط با نگاه کردن به اون به یک داستان عاشقانه پی میبرید انتخاب هیون جونگ: جونگ مین:اون میدونه چه چیزای رمانتیکی توی موقعیت های مختلف بگه. انتخاب یونگ سنگ: جونگ مین:فقط با نگاه کردن به ژستش!،ژستش اینو میدونه انتخاب جونگ مین: یونگ سنگ:پروفسور عشق یونگ سینگه.البته، اون حتما رمانتیکه! ![]() انتخاب کیو جونگ: یونگ سنگ:اون ممکنه به اون معنا رومانتیک نباشه ولی هر زمانی که اون برای پیشرفت کار میکنه و یا کارهای دیگه ای انجام میده،اون توجه میکنه که گرمترین چیزل رو بگه،من فکر میکنم از این نظر اون رمانتیکه. نظرم میییییییییخوام ![]() ![]() ![]() باسپاس ![]() RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - گل سا2 - 30-12-2013 بفرمااینم نظرباسپاس!!چیزدیگه ای نمیخوای؟؟؟ RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - ko*minam - 01-01-2014 نه دیگه شماآزادی !!!!!! میتونی بری ![]() ![]() ![]() RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - گل سا2 - 01-01-2014 خب پس رفتم!ولی میام بازم RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - لی مین هو3 - 02-01-2014 کدام عضو از همه رمانتیک تره:کیم هیون جون ترسناک:هیچ کدومشون ترسناک نمیشن ![]() ولی مثل اینا میشن ![]() RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - ko*minam - 02-01-2014 نه!!!!!رمانتیک ترین:پارک جونگ مین! ![]() درسته!!!!!!هیچ کودوم ترسناک نیسن!!!! ![]() RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - گل سا2 - 03-01-2014 وای نه هیون جونگ رمانتیک نیس که!!! RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - ko*minam - 04-01-2014 چراولی نه زیاد!!!!!! ![]() RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - امیر_یاس - 04-01-2014 ![]() نه زیاد RE: همه چیزدرباره یss501(دابل اسیا بدوووووووویین!) - گل سا2 - 04-01-2014 خیییییییییلی گلن ![]() |