اس ام اس های جدید غمگین و تنهای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های جدید غمگین و تنهای (/showthread.php?tid=39511) |
اس ام اس های جدید غمگین و تنهای - love 2012 - 23-07-2013 دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش
راه آسمان باز است ، پر بکش او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند ؟ اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . . **************************************************** شب سرد زمستان راکسی میفهمد که دیگر اغوش گرمی برای پنهان شدن نداشته باشه **************************************************** برای خودت زندکی کن کسی که تورا" دوست داشته باشد برای داشتنت"میجنگد" امااگر دوستت نداشته باشد باهر بهانه ای میرود **************************************************** خدایا .. دلم ، روحم ، جانم ، دست اوست .. در این آشفته بازار ، زندگی ام نزد اوست .. تویی و من .. هوایم را داشته باش .. **************************************************** ه زیر " حرفشان " می زنند . اگر " چیزی " می گویند . . . صرفا " احساسشان " درهمان لحظه سـت نبـایـد رویش " حساب " کرد **************************************************** خدایا التماست می کنم همه دنیایت ارزانیِ دیگران ! ولی ... آنکه دنیایِ من است مالِ دیـگری نباشد... **************************************************** اولش شیرینه اولش عشق سرزده میاد تو دلت اما... اخرش تلخ آخرش تموم هستی ات رو ازت میگیره تا از دلت دست برداره **************************************************** خاطــــــره یعنی : یک سکوت غیرمنتظره میان خنده های بلند **************************************************** من اگه خدا بودم... اینقدر هوای دو نفره رو به رخ تک نفره ها نمیکشیدم... نترس ازهجوم حضورم چــــیزی جز تـــنــهایی با من نیـــستـــــ ... **************************************************** یه " فنجان خالی " ... ؟ را که نگاه میکنم گلـویم به خاطر چای هایی ... که با تو نخورده ام چقدر میسوزد ... **************************************************** گاهی وجود تو را کنار خودم احساس ميکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است **************************************************** همیشه از آمدن ِنه بر سر کلماتــــــ مـی ترسیــدَم ! نه داشتن ِ تو نه بودن ِ تو ... نه ماندن ِ تو ... **************************************************** بند بندوجودم بـه بند بند وجود تــو بستــه استـــــ با این همه بنــد چه قدراز هم دوریم .. **************************************************** یـادتــه بـهـــم گفـتـــی تـــو بـه مـن نـمیــای؟؟؟!! باشه..."من" به "تو" نمیام ولی دمت گرم..... تــو بـه خــــودت بــــیـــــــا!!! **************************************************** لعنتے ، כستِ ڪم ... بین شعرهاے مـטּ، כستـش را نگـیر. بــے انـصاف! مــــــرכم כارنـכ ایـטּ شعرها را مـے خـوانــنـכ...! **************************************************** لــــــــحظـہ هاے ســــکوتم پـــــر هیآهــــــــــو ترین دقــــایق زنـدگیم هســتنــــ مــــــملو از آنــــــچـــہ مــــےخوآهم بـــــــــــــــگویم و نــــــــــــمـےگـــــویم... **************************************************** غــمــگيــنـــــم ... مــثل حــس نــقـــــاشـــي كـــه ، مــعــشــوقــــه اش نـــــابــيــنـــــاســـــت ... **************************************************** به جرم وسوسه… چه طعنه ها که نشنیدی حوا…! پس از تو… همه تا توانستند آدم شدند…! چه صادقانه حوا بودی… و چه ریاکارانه آدمیم! **************************************************** گاهی آنقدر دلم هوایت را میکند! که شک میکنم به اینکه،این دل مال من است یا تو...!؟ **************************************************** RE: اس ام اس های جدید غمگین و تنهای - کیاندخت - 27-07-2013 عالی |