انجمن های تخصصی  فلش خور
وجود اکسیژن در سیارات فراخورشیدی الزاما به معنی وجود حیات فرازمینی نیست - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: هوا فضا و نجوم (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=78)
+---- موضوع: وجود اکسیژن در سیارات فراخورشیدی الزاما به معنی وجود حیات فرازمینی نیست (/showthread.php?tid=246696)



وجود اکسیژن در سیارات فراخورشیدی الزاما به معنی وجود حیات فرازمینی نیست - Interstellar - 09-10-2015

فقط یه چیز اینکه توجه داشته باشید '' الزاما '' ..

هرچند دانشمندان از مدت ها پیش اکسیژن را به عنوان نشانه ای از وجود حیات در سیارات بیگانه تلقی کرده اند اما تحقیقات جدید نشان میدهد که حیات میتواند بدون وجود اکسیژن هم شکل بگیرد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.persianblog.ir/740566_WoFoSu5H.jpg

اکسیژن شاید به عنوان نشانه ی حیات در زمین مطرح باشد اما لزوما مورد ضروری برای سیارات فراخورشیدی ستارگان دیگر نیست. تحقیقات جدید نشان میده واکنش میان اکسیر تیتانیوم با آب میتواند باعث تولید اکسیژن در یک سیاره ی فراخورشیدی بدون دخالت ارگانیسم های زنده باشد.
نوریو ناریتا از مرکز بین المللی علوم طبیعی ژاپن : " اگرچه اکسیژن همچنان یکی از نشانه های احتمالی حیات است اما لازم شده تا به دنبال نشانه های الزامی دیگر پیدایش حیات در کنار اکسیژن باشیم ."
ناریتا نقش تیتانیوم اکسید یا تیتانیا را در شکل گیری اکسیژن در اتمسفر سیاره مطالعه کرده.
Oxygen does not equel life
وجود اکسیژن به معنی حیات نیست.
در سال های اخیر دانشمندان از ابزارهای مختلف مانند تلسکوپ فضایی هابل برای بررسی اتمسفر سیارات فراخورشیدی استفاده کرده اند.
راه اندازی تلسکوپ فضایی جیمز وب در آینده ی نزدیک باعث بررسی ها و مطالعات بیشتر و عمیق تر در این زمینه خواهد بود. علاوه بر بررسی جو سیارات فراخورشیدی دانشمندان امیدوارند روزی بتوانند مدارکی محکم از وجود حیات پیدا کنند.
در کره ی زمین گیاهان از طریق عمل فتوسنتز به هوا اکسیژن آزاد میکنند ، اگر سیاره ای خارج از منظومه ی شمسی کشف شد که حاوی اکسیژن در اتمسفر خود بود دانشمندان نتیجه میگیرند که این اکسیژن محصول یک حیات در آن سیاره است.
ناریتا و تیم او تصمیم گرفتند که نقش تابش های میان ستاره ای در اطراف ستارگانی مانند خورشید را مطالعه کنند. آن ها کشف کردند که اگر مقدار کافی از تیتانیا ی معدنی در سطح یک سیاره وجود داشته باشد میتواند به آب مایع تبدیل شود ( در اثر حرارت خورشید ) و اکسیژن را در جو تولید کند.
تیتانیا ماده ای طبیعی است که در شهاب سنگ ها و در سطح ماه حضور دارد و زمانی شکل میگیرد که یک ستاره ی متوسط جرم در حال تحول از خود گاز و غبار بیرون میدهد و یا دچار انفجار ابرنواختری میشود و ماده ای معمول در سیارات فراخورشیدی میتواند باشد.
مقدار تیتانیا در سطح یک سیاره یا ماه بستگی به تعداد برخوردهایی که هرکدام داشته اند ( برخورد شهاب سنگ ها ) میتواند متفاوت باشد.
بر طبق این تحقیقات جدید یک سیاره ی زمین مانند که به دور یک ستاره ی خورشید مانند در حرکت است تنها به مقدار کافی از تیتانیا برای پوشش 0،05 درصد از سطح خود نیاز دارد تا اکسیژنی به اندازه ی اکسیژن موجود در اتمسفر زمین داشته باشد.
سیاراتی که اقیانوس دارند و میزبان ستارگانی تاریک تر هستند به 3 درصد از پوشش سطحی تیتانیا برای داشتن نتایج یکسان نیاز دارند. برای مقایسه محققان برآورد کرده اند که منطقه ای با تیتانیای فعال در سطح زمین خیلی کمتر از 97 مایل ( 250 کیلومتر) است یا چیزی در حدود 0،000005 درصد از سطح زمین.
مترجم : آیدا صفری
منبع : space.com