سویزا اینچیلادا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سویزا اینچیلادا (/showthread.php?tid=237390) |
سویزا اینچیلادا - Tɪɢʜᴛ - 20-07-2015 مواد اولیه: مرغ پخته 900 گرم گوجهفرنگی سبز (یا فیسالس) 350 گرم پیاز متوسط (خلالی شده) نصف یک عدد فلفل هالوپینو 2 عدد سیر سیر 2 حبه گوجهفرنگی (کبابی) 410 گرم گشنیز تازه ¾ پیمانه خامه ترش یک پیمانه آرد کامل یک قاشق غذاخوری نمک ¼ پیمانه نان ترتیلا 12 عدد روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری پنیر موزارلا (رنده شده یا چدار یا پارمسان) ¾ پیمانه اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همچون هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزینهای آنها نیز طعم خوبی به آن میدهند. طرز تهیه: 1- مرغهای پخته شده را ریشریش کنید. 2- کبابپر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت 14 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوستهای فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید. 3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید. 4- در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجهفرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند. 5- در یک کاسه متوسط، 2.5 پیمانه مرغ ریشریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجهفرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. 6- روی نامهای تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند. 7- هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه شود. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نانها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی شود. 8- از فر که خارج کردید، بگذارید 10 دقیقه خنک شود و سپس سرو کنید. RE: سویزا اینچیلادا - mahdi.ir - 20-07-2015 میــــــــــــخام:\ |