انجمن های تخصصی  فلش خور
سویزا اینچیلادا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سویزا اینچیلادا (/showthread.php?tid=237390)



سویزا اینچیلادا - Tɪɢʜᴛ - 20-07-2015

سویزا اینچیلادا 1


مواد اولیه:


مرغ پخته 900 گرم
گوجهفرنگی سبز (یا فیسالس) 350 گرم
پیاز متوسط (خلالی شده) نصف یک عدد
فلفل هالوپینو 2 عدد
سیر سیر 2 حبه
گوجهفرنگی (کبابی) 410 گرم
گشنیز تازه ¾ پیمانه
خامه ترش یک پیمانه
آرد کامل یک قاشق غذاخوری
نمک ¼ پیمانه
نان ترتیلا 12 عدد
روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا (رنده شده یا چدار یا پارمسان) ¾ پیمانه





اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همچون هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزینهای آنها نیز طعم خوبی به آن میدهند.

طرز تهیه:

1- مرغهای پخته شده را ریشریش کنید.

2- کبابپر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت 14 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوستهای فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.

3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید.

4- در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجهفرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.

5- در یک کاسه متوسط، 2.5 پیمانه مرغ ریشریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجهفرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.

6- روی نامهای تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند.

7- هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه شود. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نانها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی شود.

8- از فر که خارج کردید، بگذارید 10 دقیقه خنک شود و سپس سرو کنید.


RE: سویزا اینچیلادا - mahdi.ir - 20-07-2015

میــــــــــــخام:\