20-07-2015، 4:01
مواد اولیه:
مرغ پخته 900 گرم
گوجهفرنگی سبز (یا فیسالس) 350 گرم
پیاز متوسط (خلالی شده) نصف یک عدد
فلفل هالوپینو 2 عدد
سیر سیر 2 حبه
گوجهفرنگی (کبابی) 410 گرم
گشنیز تازه ¾ پیمانه
خامه ترش یک پیمانه
آرد کامل یک قاشق غذاخوری
نمک ¼ پیمانه
نان ترتیلا 12 عدد
روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا (رنده شده یا چدار یا پارمسان) ¾ پیمانه
اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همچون هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزینهای آنها نیز طعم خوبی به آن میدهند.
طرز تهیه:
1- مرغهای پخته شده را ریشریش کنید.
2- کبابپر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت 14 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوستهای فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید.
4- در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجهفرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.
5- در یک کاسه متوسط، 2.5 پیمانه مرغ ریشریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجهفرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.
6- روی نامهای تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند.
7- هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه شود. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نانها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی شود.
8- از فر که خارج کردید، بگذارید 10 دقیقه خنک شود و سپس سرو کنید.