متن و ترجمه اهنگ piece of me britney spears - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه اهنگ piece of me britney spears (/showthread.php?tid=235772) |
متن و ترجمه اهنگ piece of me britney spears - sufiy - 03-07-2015 I’m Miss American Dream since I was 17 از وقتی 17 سالم بود دختر محبوب آمریکاییا شدم Don’t matter if I step on the scene اصلا مهم نیست رو صحنه باشم یا نه Or sneak away to the Philippines یا یواشکی به فیلیپین برم They’re still gonna put pictures of my derriere in the magazine چون اونا همش میخوان آخرین عکسای منو تو مجلشون بندازن You want a piece of me? میخوای با من در بیفتی You want a piece of me… میخوای با من در بیفتی. . . I’m Miss bad media karma من یه دختره بدکارم که فیلماش پخش میشه Another day another drama هر روز باید با یکی دعوا کنم Guess I can’t see the harm In working and being a mama هم باید کار کنم و هم باید مادر باشم And with a kid on my arm و با یه بچه بغلم I’m still an exceptional earner هنوز یه پول درار استثناییم And you want a piece of me و میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous من یه خانوم معروف و پولدارم (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless من خانوم “آه خدای من اون بریتنی بی حیاست” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Extra! Extra! this just in من خانوم “کمه، کمه، بیشتر” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin من خانوم “خیلی بزرگ شده ولی هنوز لاغره” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. ‘You want a piece of me?’ من خانمم، میخوای با من در بیفتی؟ Tryin’ and pissin’ me off همش سعی می کنین منو عصبانی کنین Well get in line with the paparazzi خب پس برید تو صف Who’s flippin’ me off کی داره بهم فحش میده؟ Hopin’ I’ll resort to some havoc امیدوارم به خشونت متوسل نشم And end up settlin’ in court و باز برم به دادگاه Now are you sure you want a piece of me? حالا مطمئنین که میخوای با من در بیفتی؟ (you want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. ‘Most likely to get on the TV for strippin’ on the streets’ من خانومی هستم که خیلیا دوست دارن که تو خیابون استریپ کنم When getting the groceries, no, for real.. یا برای خرید به مغازه برم، نه، خدایی! Are you kidding me? حتما دارین شوخی می کنین No wonder there’s panic in this industry بدون شک این حرفه من پر از ترس و وحشته I mean please… منظورم اینه که ، خواهش می کنم Do you want a piece of me? میخوای با من در بیفتی? I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous من یه خانوم معروف و پولدارم (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless من خانوم “آه خدای من اون بریتنی بی حیاست” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Extra! Extra! this just in من خانوم “کمه، کمه، بیشتر” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin من خانوم “کمه، کمه، بیشتر” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Miss American Dream since I was 17 از وقتی 17 سالم بود دختر محبوب آمریکاییا شدم Don’t matter if I step on the scene اصلا مهم نیست رو صحنه باشم یا نه Or sneak away to the Philippines یا یواشکی به فیلیپین برم They’re still gonna put pictures of my derriere in the magazine چون اونا همش میخوان آخرین عکسای منو تو مجلشون بندازن You want a piece of me? میخوای با من در بیفتی? You want a piece of me… میخوای با من در بیفتی You want a piece of me? میخوای با من در بیفتی? I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous من یه خانوم معروف و پولدارم (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless من خانوم “آه خدای من اون بریتنی بی حیاست” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Extra! Extra! this just in من خانوم “کمه، کمه، بیشتر” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin من خانوم “خیلی بزرگ شده ولی هنوز لاغره” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous من یه خانوم معروف و پولدارم (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless من خانوم “آه خدای من اون بریتنی بی حیاست” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. Extra! Extra! this just in من خانوم “کمه، کمه، بیشتر” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin من خانوم “خیلی بزرگ شده ولی هنوز لاغره” (You want a piece of me) میخوای با من در بیفتی Oh yeah You want a piece of me آره میخوای با من در بیفتی |