کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج (/showthread.php?tid=23524) صفحهها:
1
2
|
کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - pooya22 - 29-11-2012 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دنیای مجازی نیز در شایعهسازی پیش قدم است و با استفاده از فریبهای رایانهای و تغییر تصاویر در فتوشاپها به بازی با افکار مردم میرود. از مدتها پیش گروهی با استفاده از ترفندهای یارانهای، ایمیلی به مشترکان ایرانی فرستادند که در آن به «کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج» اشاره شده بود. عکسها نشان میداد که این مار غولپیکر را روی تریلر ارتش گذاشته و در حال جابهجایی آن هستند. شایعهپردازان نوشتههایی داشتند که نوع آن نشان میداد سعی دارند کشف چنین ماری در سد کرج را واقعی جلوه دهند. در عکس نوشته این تصاویر آمده بود که این مار غول پیکر که به مگامارمالاو، شهرت دارد در نزدیکی سد کرج به حالت نیمهجان کشف شده است. این مار آریایی!!! که حدود 43 متر طول و 6 متر پهنا دارد تنها بازمانده نوع خود است و به گفته دانشمندان 103 ساله است! پیکرش توسط کگا تریلر ارتش به باغوحش ارم انتقال یافته و بزودی به نمایش گذاشته میشود. عجیب است که خیلیها وجود چنین ماری در سد کرج را پذیرفتند در حالی که هیچ اطلاعرسانی رسمیای وجود نداشت و اگر خوانندگان این مطلب به خود زحمت میدادند و به بررسیهای اینترنتی میپرداختند متوجه میشدند که ماری به نام «مگامارمالاو» وجود خارجی ندارد یا «مار آریایی» نیز جزو گونههای مختلف این خزنده نیست. واقعیت چیست کسانی که این شایعه را ساخته و پرداختهاند عکسهای مار غولپیکر را زیرکانه دستکاری کردهاند به گونهای که اگر عکسهای واقعی را انتشار میدادند همه پی میبردند که این مار واقعی نیست. در عکسهای اصلی دیده میشود که نیروهای ارتش، خودرویشان و مار همگی پلاستیکی و اسباببازی هستند که برای ساخت یک فیلم عروسکی و انیمیشن ساخته شدهاند که البته گفته میشود همگی تصاویر متعلق به کشور اندونزی است. از این بگذریم که این عروسکها متعلق به چه فیلم و چه کشوری هستند اما یک سؤال بزرگ مطرح است گروهی که با دیدن این تصاویر شایعه پیدا شدن مار غولپیکر در سد کرج را مطرح کردهاند چه انگیزهای داشتهاند؟! شاید یک تفریح و سرگرمی کلید این شایعه را دامن زده است!! البته بارها و بارها در ایران و حتی کشورهای دیگر شایعههای عجیب و غریب به گوش میرسد که برخی به اعتقادات و خرافات اقشار جامعه برمیگردد. شایعه مار غولپیکر ایران اگرچه با دیدن تصاویر، واقعی به نظر میرسد، اما پایه و اساس ندارد و بازیگران این شایعه توانستند با دروغی بزرگ افکار دیگران را به بازی بگیرند. RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - خانومي - 06-12-2012 قلب آدم وميارين تودهنش بعدميگين الكيه RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - bahar**** - 14-04-2013 سلام عاشقتم RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - ჩяσOσкєη ժяєαм - 14-04-2013 ممنون+ RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - aLiReZaZ-iM - 14-04-2013 ماشاالله چه گنده RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - Emo-Boy - 14-04-2013 RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - hhhhhh.pppppp - 14-04-2013 من چندتا قبلا دیده بودم رلی نه به این بزرگی فکر کنم این بزرگ تره!! RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - ЯèŽvÀń - 14-04-2013 ماشالا هیکل باریـــــــــکــــ RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - یاسی@_@ - 28-04-2014 این مار برای یک فیلم برزیلی ساخته شده است شخصی هم این شایعه را بر سر زبان ها انداخته من هم اول باور کرده بودم اگه باور ندارید تو اینترنت سرچ کنید بعد در سایت های مختلف بگردید تا یک سایت معتبر پیدا کنید و متوجه می شید که این خبر اشتباه است RE: کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج - ×fteя LifE∀× - 28-04-2014 قدیمیه اماممنونم |