طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید (/showthread.php?tid=214933) |
طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید - ★♕NIGHT STAR♕★ - 13-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
روش تهیه: 1. برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، بیکینگپودر و زرده تخممرغ را مخلوط کرده، آرد را بهتدریج به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه خمیر شده به طوری که به دست نچسبد. 2. خمیر نباید خیلی هم سفت شود. خمیر را در کیسهای نایلونی میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند. 3. برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرشکر، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسهای با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. 4. خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و با کاتر گرد به قطر 4 تا 5 سانتیمتر کاتر میزنیم سپس یک قاشق چایخوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد میپیچیم. 5. اطراف خمیر را کاملا جمع میکنیم و در دست گلوله میکنیم. این روش درست کردن قطاب، به شکل قطاب یزدی است. 6. پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلولههایی که میان آنها مواد بادامی گذاشتهایم، درآوردیم ، داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. پس از سرخ شدن قطابها را روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و وقتی کاملا سرد شدند داخل پودرقند اضافه که با پودرهل مخلوط کردهایم میغلتانیم. |