انجمن های تخصصی  فلش خور
طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید (/showthread.php?tid=214933)



طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید - ★♕NIGHT STAR♕★ - 13-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طعم بی نظیر قطاب بادامی را حتما امتحان کنید 1

مواد لازم:




  •   زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  •    ماست: 120 گرم
  •    روغن جامد: 100 گرم
  •    آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد، حدودا 160 گرم
  •    بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  •    پودربادام: 250 گرم
  •    پودرشکر: 100 گرم
  •    پودرهل: یک قاشق چای‌خوری
  •    روغن مایع: دو قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه: 



1. برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست،‌ بیکینگ‌پودر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده، آرد را به‌تدریج به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به طوری که به دست نچسبد. 



2. خمیر نباید خیلی هم سفت شود. خمیر را در کیسه‌ای نایلونی می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند. 



3. برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرشکر، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. 



4. خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر گرد به قطر 4 تا 5 سانتی‌متر کاتر می‌زنیم سپس یک قاشق چای‌خوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد می‌پیچیم. 



5. اطراف خمیر را کاملا جمع می‌کنیم و در دست گلوله می‌کنیم. این روش درست کردن قطاب، به شکل قطاب یزدی است. 



6. پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلوله‌هایی که میان آنها مواد بادامی گذاشته‌ایم، درآوردیم ، داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن قطاب‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و وقتی کاملا سرد شدند داخل پودرقند اضافه که با پودرهل مخلوط کرده‌ایم می‌غلتانیم.