چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) (/showthread.php?tid=201562) |
چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - pink girl45 - 26-12-2014 برای روزهای خوب آن روزهایی که فراموش نمی شوند آن روزهایی که دیگرنمی آیند دلتنگم روزهای خوب باران یادتان بخیر بــــــــ*اران پاییز با همه ی بغض ها و اشکهاش داره میره... خیلی ها از تنهایی در اومدن... خیلی ها تنها شدن و خیلی هام با تنهایی هاشون تنها بودن... خوش به حال اونهایی که یه آغوش گرم پیدا کردن برای روز های سرد زمستون... [color=#000000]دلم شور میدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مروزم با توعالی استزن د وای اگر نیایی دردهای انباشته در سینه ام را برای که خواهم گفت چه کسی موهای پریشان چون روحم را نوازش خواهد کرد وچگونه به این قلب بی قرار بگویم تو مرا نخواستی چگونه باور کنم دنیا درهای خوشبختی را به رویم می بندد چگونه دنیا را بی خورشید تحمل کنم دلم برای تو شور می زند تویی که ندارمت ب*اران [align=center]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لبریز است از عاشقانه ها دوستت دارم ها بوسه ها مروزم را دوست دارم به امید فردا نخواهم ماند سهمم را ازعشق توهمین امروز خواهم گرفت آن هنگام که باد بوی عطر تنت را برایم هدیه می آورد و من مست و خراب پر از ناز و نیاز برایت ازعشق می سرایم از انتظاری که هر روز دیوانه میکند روحم را[ ازعشقی که هرروز می سوزاند تنم را وازمهر[ی که هر روز پرمیکند قلبم را مروز همین امروز سهمم را ازعشق تومیگیرم به امید فردا نخواهم ماند بـــــــ*اران هنوزهم دنیا با من سر ناسازگاری دارد هنوز هم ساز ناکوک می نوازد و من تنها و بی هیچ پناهی می رقصم باهرسازَش چون مترسکی تنها درمیان مزرعه و لبان این مترسک مثل همیشه پر از لبخند است و چشمانش مات نگاه می کند بدون هیچ احساسی نه خشم نه عشق نه شادی نه نفرت گویی میخواهد بگذرد وتمام شود به امید روزی است که از پا بیافتد ومزرعه دارتن فرسوده اش را درگوشه ای رها کند بــــــــ*اران [size=large][b][font=Arial','sans-serif]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه خوبه لطفا سپاس نشه فراموش RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - 0یسنا جون0 - 26-12-2014 ممنون RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - pink girl45 - 26-12-2014 خواهش RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - بی کس2 - 26-12-2014 مرسییییییییییی RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - pink girl45 - 26-12-2014 لطف داری RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - しíþ ßしâçk - 26-12-2014 تو انجمن عاشقانه ها میذاشتی RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - pink girl45 - 26-12-2014 ییخش یادم نبود RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - しíþ ßしâçk - 26-12-2014 خواهش میکنم خخخ RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - pink girl45 - 26-12-2014 (26-12-2014، 19:20)→DOKHI← نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستاتو تعوت کن بیان تو پستم RE: چند جمله عاشقونه ی دخترونه .:) - hand - 26-12-2014 با امضات موافقم مرسی |