![]() |
خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر (/showthread.php?tid=196118) صفحهها:
1
2
|
خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - TurK WolF - 30-11-2014 تصاویر نشان می دهد که یک دختر جوان قصد دارد از بالای پروژه در حال احداث مونوریل قم خود را به پایین بیاندازد. این خبر در فضای مجازی پخش و شایعه شده که این دختر جوان پس از شنیدن خبر فوت مرتضی پاشایی تصمیم به خودکشی گرفته است!اما خوشبختانه امدادگران با حضور به موقع مانع از این اقدام شده و او را نجات دادهاند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 30-11-2014 آره اینو دیده بودم....ی دختَره تودزفول هم سکته کرده بود خبر فوت مرتضی رو شنیده بود RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - ℙ@я☤ᾔ@ℨ - 19-12-2014 این مسخره بازیا چیه خب منم مرتضی پاشایی رو دوست دارم باید برم خودکشی RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - PįŋK ĞįŘł - 26-12-2014 چ احمقی بوده:| ماهم دوسش داشتیم ولی دیه از این روانی بازیا نکردیم:|| روانی بوده:/ RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - ali mofidi - 26-12-2014 اخه مرتضی کیه به خاطرش هم خودکشی کی هاااااااا اون فقط یک خواننده ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - Aesthetic - 26-12-2014 مرتضی مریض بود .. خیلی وقت بود داشت درد می کشید از نظر من راحت شُـــــد .. ولی دیگ نبایـــــد ماهم بریم خودکشـــــی کُنیم ..-_- RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - sevda0 - 26-12-2014 والا با این کارا که ملت میکنن بعد 120 سال اگه استاد شجریان طوریش بشه من یکی به کمتر از انقلاب راضی نیستم RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - دختر شاعر - 04-04-2015 مرتضی رفت بهشت این میخواد خودشو بکشه بره جهنم(- _ - ) RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - sami8 - 09-04-2015 خاک برسرش.اهوحالم بهم خورد RE: خودکشی یک دختر جوان به عشق مرتضی پاشایی+تصاویر - sasha mbfr - 19-05-2015 بابا من خودم اونجا بودم یارو خل بودش تازه داش با چادر خودشی میکرد ینی چادر سرش بود داش خودشو پرت میکرد پایین یهو پلیسه ا پشت بغلش کرد که بیارتش پایین منم یه رفیق دارم اسمش محمده بلند داد زد گف: اووووووووووووووووووووووووو مگ نامحرم نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیوندتان مبارررررک!!!!!!!! انقد من و ملت خندیدم دیگه نفسمون بند اومده بود!!!! ![]() |