ته چین تاس کباب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ته چین تاس کباب (/showthread.php?tid=170943) |
ته چین تاس کباب - ✘PETER✘ - 08-09-2014 برنج چهار پیمانه گوشت چرخکرده۳۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد سیر خرد شده یک حبه سیبزمینی درشت یک عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم. سیر، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخکرده مخلوط و خوب ورز میدهیم. دو قاشق آب و مقداری روغن کف قابلمه میریزیم، وقتی داغ شد سیبزمینی را حلقه کرده و میچینیم. سپس مواد را به طور یکنواخت روی آن باز میکنیم. بعد برنج را ریخته، در قابلمه را میگذاریم و با حرارت زیاد زمان میدهیم تا دم بکشد. حالا کمی روغن ریخته، دمکنی گذاشته و پس از یک ساعت غذا را سرو میکنیم. |