آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ (/showthread.php?tid=16480) |
آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - ghazal.k - 02-09-2012 خیلی سعی کردم بفهمم این داف از کجا اومده؟ خود داف که خب مشخصه به دختر تیریپ دار میگن تقریبا ولی هر چی دنبال ریشه اش گشتم چیزی گیرم نیومد به جز این توی زبان آلمانی یعنی بند کفش و توی زبان انگلیسی یعنی سبزى هاى فاسد جنگل که شاید بی ربط هم نباشه... یک نقل قول هم بود که داف توی انگلیسی یعنی نشیمن گاه یا باسن البته من یه حدسی هم میزنم شاید هم داف از همین هیلاری داف اومده باشه مثلا گفته باشن این طرف شبیه دافه تا کم کم پخش شده باشه مثل اسکول که فکر کنم اولین بار از برنامه سید محمد حسینی تو شبکه تهران اومد اگه نمی دونستید تشکر کنید RE: آیا میدانید داف یعنی چه؟ - deymon1 - 02-09-2012 توی فرانسه به صمیمی ترن دوست دختر و خفن ترینش میگن داف به فرانسوی میشه دوست دختر و به پسر هم میگن پاف البته خیلی دقیق نیست ولی یه همچین چیزایییه RE: آیا میدانید داف یعنی چه؟ - m تنها - 02-09-2012 اولین معنایی که برای داف هست در انگلیسی خمیر یا چیزی شبیه اینه که ما کاری بهش نداریم .. ببینین استناد ما به یه اصطلاح عامیانه انگلیسی هاست که در وب هم به کرات میشه دید Get off your duff داف به معنای نشیمنگاه و مقعد هست کاملا معلومه به چه معناست و چه کاربردی حالا براش توی جملات روزمره تراشیده اند... گت آف یور داف یعنی جمع کن بساطت رو از این جا برو یا به تنبلها میگی که پاشو همراهی کن این کار رو بکنیم جمع کن اون نشیمن گاهتو ! که ناگهان پرده ها بر می افتد ! و متوجه میشی اره قبل از اینکه داف رایج بشه اصلا همینو و بدترشو در میان مکالمات روزمره از زبان مردم میشنیده ای .. تصور کنین با معنایی که دیگه الان از داف سراغ دارین و این جمله که عجب دافیه ! معادل فارسی اون قدیمترها که البته بوده چی میشه و چقدر زشته و قبلا قطعا فارسیش یه قبحی داشته یه سختیی در گفتنش وجود داشته ولی الان نه که معلوم نیست داف به چه معناست متاسفانه حتی خود خانم ها هم به خودشون میگن (شاهد مثال کلوب و یاهو سی صد!و60 درجه و چی و چی...) من در مقام تدریس درس اخلاق نیستم نه صلاحیتش رو دارم نه خیلی پاک و مقدسم نه اینکه اساسا تدریس این درس به اقایان یوزر فائده ای داره اما احساس کردم که اطلاع رسانی شایدباعث بشه که لااقل دخترهای خوبمون بعد از اینکه فهمیدن داف اطلاق شدن لزوما ربطی به زیبایی صورت ارایش و لباس و جنبه های زیباشناختی و زیباپسندی ذاتی انسان نداره و صرفا یه فضا ومعنای دیگه رو پیش میکشه , به خودشون نگن یا اجازه ندن بهشون اطلاق بشه RE: آیا میدانید داف یعنی چه؟ - 卐WaffenSS卐 - 02-09-2012 بندکفش به آلمانی میشه سچونرن(بایه لفظ ق تلفظ میشه) schnüren RE: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - bahare_021 - 05-09-2012 داف به عبارتی تا اونجایی که ما فهمیدیم یعنی دختر ولی توی زبان آلمانی یعنی بند کفش! و توی زبان انگلیسی یعنی سبزى هاى فاسد جنگل و اما در اروپا براي دختران و زنان ف.اس.د به كار مي رود وحتی در تایلند محلی به نام دافیجا هست برای زنان روسپی پس از این به بعد دو کلمه ی داف و Gf را اشتباه به کار نبرین RE: آیا میدانید داف یعنی چه؟ - M.H2 - 18-01-2013 (02-09-2012، 11:48)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم زَیتشو به المانی[/size] RE: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - امیر2 - 19-01-2013 داف یعنیدختر آجر به یه دست فرقون به یه دست RE: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - mahdi_k - 28-01-2013 این واژه آروم آروم این شک الان خودشو پیدا کرد و غیر از تیپ به فرم هیکل هم مشخصا اشاره داره......... با این حال ممنون از تحقیقتون و ارائه اطلاعاتتون. RE: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - sasuke79 - 29-01-2013 داف معنی خواستی نداره وقتی که bf و gf هست داف هم یعنی دوست دختر همین الان فکر کردم بی اف یهنی boy friend داف هم باید فکر کنم deear باشه شاید اشتباه نوشته باشم ولی دیر یعنی عزیز به نظر من الان داف یعنی دوست عزیز RE: آیا میدانید داف یعنی چه ؟؟ - po6ituv - 22-04-2013 فک کنم کلا به دختر های خفن میگن داف...ما که اینجوری فهمیدیم!!! |