![]() |
بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون (/showthread.php?tid=164005) |
بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - saba 3 - 24-08-2014 در کنار ساحل دریای غم قایقی میسازم از دلواپسی بر دو سوی پرچمش خواهم نوشت یک مسافر از دیار بی کسی . . کدام خیابان را بگردم ؟ کدام کوچه را ؟ بر کوبه ی کدام در بکوبم تا بر چارچوبش ظاهر شوی تو ؟ و بازم بشناسی مرا از من به آغوشم بگیری و نپرسی هرگز که چه به روزگارم آورده است روزگار بی تو ماندن های بسیار ! . . امشب شب تولدم من است ولی چیزی برای ترکاندن ندارم جز بغض ! . . به مرگ گرفتی مرا تا به تبی راضی شوم کاش “میفهمیدی” به مرگ راضی بودم وقتی که تب می کردم از ندیدنت ! . . به من شلیک کن قبل از آنکه به دیگری بگویی : دوستت دارم ! فرستنده : سهیل . . قلبی خاکی داشتم ، آدما خیسش کردند گِل شد ، بازی کردند ، خشک شد ، خسته شدند زدند شکستند ، خاک شد ، پا رویش گذاشتند ، رد شدند… . . سخت است بغض داشته باشی و بغضت را هیچ آهنگی نشکند جز صدای کسی که دیگر نیست ! . . . . یکی بود ، یکی نبود من موندم و اون نموند من دیدم و اون ندید من خواستم و اون نخواست من التماس کردم و اون نشنید من هستم و اون رفته ! من خستم و اون … . . چه جمله ی غریبی است “فراموشت می کنم” وقتی تا آخر عمرت با یاد او زندگی می کنی ! . . روزها بی تو می گذرند و شب ها با تو نمی گذرند تمام درد من این است ! فرستنده : MATARSAK . . چون تیر و کمان اگرچه نزدیک ولی پیوستن ما نهایتش فاصله بود ! “مصطفی حسن زاده” . . من کاناپه ای پوسیده در باران تو سربازی دورافتاده با گلوله ای در پهلو چقدر دیر همدیگر را پیدا کردیم ! فرستنده : سهیل . . راستش را بخواهی امروز هیچ اتفاق خاصی رخ نداد فقط حدود ظهر باران کوتاهی بارید اما زار زار … . . تو راحت فراموش می کنی ، باز دل می بری ، باز دل می بازی و من به خط کشیدن روی دیوارها ادامه می دهم ! فرستنده : صدرافا . . جای خالیش رو با چی پر کنم ؟ (بارم : کل زندگیم) . . فرو می ریزد عاقبت ، سقف خانه ای که جای خالی ات ستون های آن باشد ! . . . . نه خودش موند نه خاطره هاش … تنها چیزی که مونده جای خالیشه ! . . آرام می آیم همانجای همیشگی ، سر همان ساعت همیشگی با همان شوق که می شناسیَش با خودم حرف می زنم ، برای خودم خاطره تعریف می کنم و بی صدا مثل همیشه می روم بی آنکه تو آمده باشی ! . . حکایت عجیبی دارد این “اشک” کافیست حروفش را به هم بریزی تا برسی به “کاش” ! . . روزی خواهد آمد که دردم را بفهمی روزی که دیگر هیچ دردی را نمی فهمم ! . . تنها “غم زندگیم” بدون تو زندگی کردن بود … حالا دیگر غمی ندارم ، آماده ام برای مرگ ! فرستنده : عباس.ص . . بگو که خواب می بینم بی تو نفس کشیدن را … . . این چشم های بی تو را به کجای این شهر بدوزم که هنوز نرفته باشی ! . . بی تو زیستن چیزی جز مرور مردن نیست ! . . امروز به آنهایی می اندیشم که روی شانه هایم گریه کردند و نوبت من که شد ، دیگر نبودند … RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - saba 3 - 25-08-2014 سپاس بزنین دستتون درد نمیگیره هااااااااااااااااااا RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - پسرشاعر - 25-08-2014 خیلی خوب بودن اگه دارید بازم بزارید RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - اشا2 - 23-11-2014 قشنگ بود RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - تینوش - 23-11-2014 خیلی خوب بود................ ![]() RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - ຖēŞค๑໓ - 26-11-2014 قشنگ بود مرسی صبا ![]() RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - saba 3 - 27-11-2014 مرسی از همهههههههههههههههههههههه به خصوص مارال جون بازم نظر موخوام RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - ARSHIA CLASH - 28-11-2014 همش غمگین بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بهترین و جدید ترین ادب ایرانی بدو بیا بخون - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 28-11-2014 واووووووووووو خیلی زیبا بود |