انجمن های تخصصی  فلش خور
تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس (/showthread.php?tid=184956)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - علیرضا جذاب - 25-07-2015

خدا کنه نره سبکش واقعا خاصه و کسایی که آهنگاشو مسخره میکنن همونایی هستن که آهنگای یاسو مسخره میکنن و ماه عسلو گریه وانه میدونن واقعا موجودات چرتین Sleepy

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - kiana-khanoomi - 25-07-2015

بکش عاقا بکش اینستاگرامو بگند کشیدی دو ساعت یبار پست میزاری در جواب نفرقبلی بگم دیس لاو سبک خاصی نیس ک تتلو میخونه یاسم دیگه شور همه چی رو در اورده یکی لنگه عماد قوی دله...

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - علیرضا جذاب - 25-07-2015

(25-07-2015، 17:25)kiana-khanoomi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکش عاقا بکش اینستاگرامو بگند کشیدی دو ساعت یبار پست میزاری  در جواب نفرقبلی بگم دیس لاو سبک خاصی  نیس ک تتلو میخونه یاسم دیگه شور همه چی رو در اورده یکی لنگه عماد قوی دله...

کلا با هر کی در مورد مسائل جامعه حرف میزنه مشکل دارین؟ضمنا یاس هیچ رپری رو دستش نیومده و نمیاد چه حصین چه یه گروه مثل تیک تاک یا زد بازی
Sleepy

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - MeiChiLu - 25-07-2015

اخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​ووووووووووون

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نیلوفرجون.باهوش انجمن - 25-07-2015

مگه میشه مگه داریم همچین چیزی؟
Dodgy

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - kiana-khanoomi - 25-07-2015

(25-07-2015، 17:40)علیرضا جذاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 17:25)kiana-khanoomi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکش عاقا بکش اینستاگرامو بگند کشیدی دو ساعت یبار پست میزاری  در جواب نفرقبلی بگم دیس لاو سبک خاصی  نیس ک تتلو میخونه یاسم دیگه شور همه چی رو در اورده یکی لنگه عماد قوی دله...

کلا با هر کی در مورد مسائل جامعه حرف میزنه مشکل دارین؟ضمنا یاس هیچ رپری رو دستش نیومده و نمیاد چه حصین چه یه گروه مثل تیک تاک یا زد بازی
Sleepy

عزیزم کودک جان حصین پدررپ فارسه اولین رپ کن ایرانه اونوقت جچجوری یه جوجه رپر مثه یاس بیاد رو دستش هه

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - 尺ξžά - 09-10-2015

تتلو احمق میخاد خودکشی کنه

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 15-03-2017

اا من خداییش عاشق تتلوام
به نظر من اهنگاشم بسییییییییییییار خوبه این همه واسه ایران خونده واسه تیم ملی واسه انرژی هسته ای واسه شهدا این همه خوندن بعد میگم غیر مجاز
نه امیدوارم این کارو نکنه و همیشه پیش ما بمونه و ما همیشه عاشق اونا بمونین
امیر تتلو باید بدونه که مردم همش دنبال حرفو ایراد گرفتن از بقین اینم یکیش

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ÆMÆշЇÑζ - 16-03-2017

واقعا خزه..

زودتره بره بميره راحت شيم...

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Mehran_021 - 19-12-2019

زود ترررررررررررر خوب تر

(16-03-2017، 9:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خزه..

زودتره بره بميره راحت شيم...

آفرین دمت طلا