تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس (/showthread.php?tid=184956) |
RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - علیرضا جذاب - 25-07-2015 خدا کنه نره سبکش واقعا خاصه و کسایی که آهنگاشو مسخره میکنن همونایی هستن که آهنگای یاسو مسخره میکنن و ماه عسلو گریه وانه میدونن واقعا موجودات چرتین RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - kiana-khanoomi - 25-07-2015 بکش عاقا بکش اینستاگرامو بگند کشیدی دو ساعت یبار پست میزاری در جواب نفرقبلی بگم دیس لاو سبک خاصی نیس ک تتلو میخونه یاسم دیگه شور همه چی رو در اورده یکی لنگه عماد قوی دله... RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - علیرضا جذاب - 25-07-2015 (25-07-2015، 17:25)kiana-khanoomi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کلا با هر کی در مورد مسائل جامعه حرف میزنه مشکل دارین؟ضمنا یاس هیچ رپری رو دستش نیومده و نمیاد چه حصین چه یه گروه مثل تیک تاک یا زد بازی RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - MeiChiLu - 25-07-2015 اخ جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نیلوفرجون.باهوش انجمن - 25-07-2015 مگه میشه مگه داریم همچین چیزی؟ RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - kiana-khanoomi - 25-07-2015 (25-07-2015، 17:40)علیرضا جذاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم کودک جان حصین پدررپ فارسه اولین رپ کن ایرانه اونوقت جچجوری یه جوجه رپر مثه یاس بیاد رو دستش هه RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - 尺ξžά - 09-10-2015 تتلو احمق میخاد خودکشی کنه RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 15-03-2017 اا من خداییش عاشق تتلوام به نظر من اهنگاشم بسییییییییییییار خوبه این همه واسه ایران خونده واسه تیم ملی واسه انرژی هسته ای واسه شهدا این همه خوندن بعد میگم غیر مجاز نه امیدوارم این کارو نکنه و همیشه پیش ما بمونه و ما همیشه عاشق اونا بمونین امیر تتلو باید بدونه که مردم همش دنبال حرفو ایراد گرفتن از بقین اینم یکیش RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ÆMÆշЇÑζ - 16-03-2017 واقعا خزه.. زودتره بره بميره راحت شيم... RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Mehran_021 - 19-12-2019 زود ترررررررررررر خوب تر (16-03-2017، 9:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آفرین دمت طلا |