شخصیت شناسی زیر دوش حمام - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: شخصیت شناسی زیر دوش حمام (/showthread.php?tid=74307) |
RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - خانوم دکتر - 08-02-2014 کیف داره . اب بازی رو دوست دارم . RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - رویا استایلز - 09-02-2014 من حمام نمایشی هستم! RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - ♥h@di$♥ - 10-02-2014 حمام نمایشیها
من تقریبا هر سه تاش هستمحمام جایی است که شما از قید و بندهای خود رها میشوید و درون خود را آشکار میسازید. مثلا گاهی ممکن است شما وانمود کنید که بطری شامپو میکروفون است و صدای شرشر آب صدای کف زدن و تشویق است. شما در رویای اجرای یک نمایشنامه هستید و تنها میتوانید پشت درهای بسته آن را به نمایش بگذارید. به گفته اسکچر این گونه افراد شخصیت جالبی دارند، اما پشت درهای بسته بیشتر احساس امنیت میکنند. حمام در جستجوی آرامش شما حمام کردن را بیش از حد طبیعی دوست دارید، چون حمام کردن به شما انرژی را که میخواهید میدهد. درست مانند این است که شما بخواهید دوباره خود را شارژ کنید. برای شما حمام کردن مثل نوشیدن یک فنجان قهوه است در این صورت شما از جمله افرادی هستید که همیشه نیاز به نیروی کمکی از بیرون دارند. چه این نیروی کمکی والدینتان باشد یا معلمتان یا رئیستان. شما هیچگاه خودتان شروع نمیکنید اما با کمک دیگران میتوانید به هدف برسید. حمام خیالبافان شما چه به فکر ثبت اختراعی باشید یا فکر حل مشکلات روزمره خود باشید، اگر خیالباف باشید، از آن دسته افرادی هستید که مشتاق هستند زمانی را به تفکر اختصاص دهند. شما آدم خیال بافی هستید و این خیالبافی را بیشتر زیر دوش انجام میدهید. حمام برای شما جایی است که به رویاهایتان فکر میکنید و البته در برخی افراد بهترین افکار در حمام به ذهن آنها خطور میکند. یک ساعت زیردوش...اب بازی....فکرم میکنم.....نمایشم وسه خودم اجرا میکنم RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - parisa16 - 07-04-2014 حمام نمایشیها حمام جایی است که شما از قید و بندهای خود رها میشوید و درون خود را آشکار میسازید. مثلا گاهی ممکن است شما وانمود کنید که بطری شامپو میکروفون است و صدای شرشر آب صدای کف زدن و تشویق است. شما در رویای اجرای یک نمایشنامه هستید و تنها میتوانید پشت درهای بسته آن را به نمایش بگذارید. به گفته اسکچر این گونه افراد شخصیت جالبی دارند، اما پشت درهای بسته بیشتر احساس امنیت میکنند. من بلند بلند آهنگ میخوونم.. RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - I am the Queen - 11-04-2014 حمام در جستجوی آرامش شما حمام کردن را بیش از حد طبیعی دوست دارید، چون حمام کردن به شما انرژی را که میخواهید میدهد. درست مانند این است که شما بخواهید دوباره خود را شارژ کنید. برای شما حمام کردن مثل نوشیدن یک فنجان قهوه است در این صورت شما از جمله افرادی هستید که همیشه نیاز به نیروی کمکی از بیرون دارند. چه این نیروی کمکی والدینتان باشد یا معلمتان یا رئیستان. شما هیچگاه خودتان شروع نمیکنید اما با کمک دیگران میتوانید به هدف برسید. RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - ♥CRAZY G!RL♥ - 11-04-2014 از دسر-کف دست و... دیده بودم ولی نه اینو!!!! RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - ~HiSssh~ - 11-04-2014 2 مورد اخر جالب بود ممنون RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - S R U H - 11-04-2014 دیگه فردا از توالت کردن آدمم میفهمن چجوری هستی RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - sadeq sm - 11-04-2014 منزیر دوش می خوابم RE: شخصیت شناسی زیر دوش حمام - ғдф!ทд ^ــ^ - 11-04-2014 من خیالبافم |