انجمن های تخصصی  فلش خور
تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس (/showthread.php?tid=184956)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ℙ@я☤ᾔ@ℨ - 20-12-2014

ازش بدم میاد

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ßα∂ℊїяʟ - 20-12-2014

وای من خیلی دوسش دارم AngelخدانکنهSadSad

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - دکتر دیوونه - 14-06-2015

(19-10-2014، 18:49)ᖇᗩᖺᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر بره ارمین ک هسBig Grin

قراره عاشقاش نظر بدن
نه تو Angry

امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

تو بمیری منم میمیرم crying

(25-10-2014، 22:05)blogamooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 21:19)negooli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این کارو بکنه منم خودمو میکشمممcryingcryingcryingcrying
خب بکش

مث اینکه تو خیلی ...

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - hadi0120 - 14-06-2015

هر کاری میکنم نمیتونم باش کنار بیام

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - چمان - 14-06-2015

خوب دوستان تبریک می گم یه چرت و پرت خون از بین خواننده ها کم شد  

حالا طرفداراشون ناراحت نشن ایشاالله مجوز بگیره یه چیز درست درمون بخونه

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - خوشگل خانوووم - 14-06-2015

نه نه نه نه
تتلو جون از این کارا بلد نیس

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - MaDixOl - 14-06-2015

نرو تنهامون نذار

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - رادمان 15 - 14-06-2015

این همیشه جو سازی میکنه بعدشم ماست مالی .توجه نکنید

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - گیسو جون - 28-06-2015

من عاااااااااااااشقشم نرو تتلو جون crying crying crying

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ژوللی - 28-06-2015

من ازش خوشم نمیاد ولی صداشو دوست دارم :ngh:
پس در نتیجه Sleepy
لطفا نروووووووووو crying cry2 cry girl