چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت (/showthread.php?tid=8839) |
RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - Hamidreza76 - 24-06-2012 (24-06-2012، 22:08)پریا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشيد خودم جواب رو ميدونستم ماه ها قبل تحقيق كرده بودم در برزخ زمان معنا ندارد يعني شما كه نه ...... من اgه بميرم بعد از ٧ روز وارد برزخ ميشم ولي زماني كه من در برزخ مانده ام و انسان هاي اوليه و كسي كه با صداي اسرافيل ميميرد ، يكي است ببخشيد خواستم اgه بقيه خواستن بدونن ببينن RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - نازنین2 - 25-06-2012 (24-06-2012، 11:52)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همونا دیگه خودت که میدونی الان میگن سیاسیش نکن RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - vahidnet66 - 25-06-2012 یه سوال چه دلیل قانع کننده ای هست که بشه اثبات کرد که قران ساخته دست بشر نیست و از طرف خدا نازل شده؟ RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - پریا2 - 26-06-2012 (25-06-2012، 23:28)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اول من یک سوال ازشما دارم: مسلمانید؟ حتما به این سوالم پاسخ بده . اما هردینی که داری به من ثابت کن که گفته کتابش درسته . وثابت کن که دینت واقعا ازطرف خداست واما من حتما جواب این سوالتوخواهم دادو بدون من اعتقاد دارم که قرآن واقعا ازطرف خداست وگفته هاش درسته وبایدبه توثابتش کنم RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - AmIn-1283 - 26-06-2012 (25-06-2012، 23:28)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه میتونی یه آیه مثل قرآن بیار!! (23-06-2012، 22:20)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میتونی من رو قانع کنی؟؟؟؟ RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - پریا2 - 26-06-2012 گفتم اول جواب بده که دینت چیه ؟ RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - Hamidreza jefri HHH - 26-06-2012 دردو به همگی چرا اینجا انقدر شلوغه چی شده؟ RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - پریا2 - 26-06-2012 (26-06-2012، 10:23)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حمیدباید جواب این وحیدو بدیم . میگه ازکامعلومه که قرآن ازطرف خداست وساخته ی دست بشر نیست RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - Hamidreza jefri HHH - 26-06-2012 یعنی شما به وجود خدا هم شک داری همون طور که در سوره ی یوسف اومده ما این قران را فرستادیم تا بیانیشند خوب انسان که نبوده معلومه خدا بوده واینکه همه میدونن قران از طرف خدا بر حضرت محمد (اللهم صلی علی محمد و ال محمد) نازل شده به این هم شک داری؟ RE: چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت - پریا2 - 26-06-2012 آخه کسی که قرآنوقبول نداره تو براش از خود قرآن مثال میزنی؟ این اصلا قرآنوقبول نداره. میگه ساخته ی دست بشره |