انجمن های تخصصی  فلش خور
وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) (/showthread.php?tid=37053)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - عاشقj.b - 10-08-2013

وقتی کوچیک بودددددددددددددددم..............................................................​.........................Smile.........

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - ♥AMIR♥ - 10-08-2013

آخیییییییییBlush

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - OoMoO - 10-08-2013

دنیای کودکانه مـــ ــــ ـــ ـن

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - ☻امیرحسین☻ - 10-08-2013

واقعا؟؟؟؟Huh
Tongue
Smile
Wink
:cool:

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 10-08-2013

والا من نه کفش پاشنه بلند میپوشیدم نه ارایش میکردم!!!!!!!

به هر حال مرسی گلمHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - m.abdollahi - 10-08-2013

مرسیBig Grin

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - جنیفر0098 - 12-08-2013

هههههههه منم این کارارومیکردم یادش بخیرممنوم

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - کاتارا - 14-09-2013

آخی شیطون

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - majdj - 14-09-2013

(11-07-2013، 6:40)دنیای مد دخترا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinWinkHeartBlush4xv4xv:84:nkynky:500::498:6gdcongTongueSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile این خودمی

وقتی کوچیک بودم یه دختر شیطون بودم                                                        وقتی کوچیک بودم رویا های بزرگونه داشتم                                                     وقتی کوچیک بودم یواشکی میرفتم اتاق مامانم و ازلوازم ارایشیش استفاده میکردم و لباساش رو میپوشیدم                                                                      وقتی کوچیک بودم خیلی خسیس بودم چون اصلا نمیزاشتم کسی به عروسکام دس بزنه                                                                                                       وقتی کوچیک بودم موقع بیرون رفتن کیف سنگین و خوشگل مامانم رو من برمیداشتم  و به بقیه پز میدادم                                                                     وقتی کوچیک بودم وقتی بابا قول میداد منو ببره شهر بازی و زیر قولش میزد میرفتم تواتاقم و خودمو پرت میکردم روی تخت و بلند گریه میکردم که شاید بابا دلش بسوزه و منو ببره شهر بازی                                                                  وقتی کوچیک بودم کفشای پاشنه بلند مامان رو میپوشیدم واز صداش لذت میبردم                                                                                                      حالا بزرگ شدم ولی احساس میکنم همون دختر کوچولوی شیطون هستم.....Heart

RE: وقتی کوچیک بودنم......(دخترونه هست اولین موضومه خودم نوشتم) - coll - 14-09-2013

مهربانانه قشنگ فزاي شاد كودكي رو بر من دميديHeart