انواع جن.............. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: انواع جن.............. (/showthread.php?tid=233996) |
RE: انواع جن.............. - آهن سرد - 23-06-2017 (20-06-2017، 3:39)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سرکار گذاشتی فدات شم RE: انواع جن.............. - mahya . m - 23-06-2017 ببینید طبق کتاب هایی که توی این چند سال در این موارد خوندم اونا میتونن وارد زندگی ما بشن حتی ممکنه با ما زندگی کنن ولی اونا هم مثل ما هستن یعنی مثلا تا وقتی یه نفر وارد خونه ما نشه ما بهش حمله نمیکنیم . اونا هم تا وقتی ما باهاشون کاری نداشته باشیم و به قول معروف انگولکشون نکنیم با ما کاری ندارن بابا مثل بچه آدم زندگیتو بکن اینا شوخی بردار نیستن تا این همه چیز دیگه واسه سرگرمی هست خودتو بد بخت نکن (23-06-2017، 9:31)آهن سرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا مثل بچه ادم بشین زندگی تو بکن خودتو الکی الکی بد بخت نکن اینا شوخی بردار نیست RE: انواع جن.............. - A lover - 23-06-2017 جن وجود نداره اگرم داشته باشه با ما کاری ندارن فعلا که ما مث کنه چسبیدم بشون ولشون کنینی باو چیکار دارین باشون اخه RE: انواع جن.............. - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . - 23-06-2017 (23-06-2017، 12:29)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسم سوره ی قرآن جن هست بعد میگی وجود نداره؟ عجب آدمایی پیدا میشن یه حائل بین دنیای اجنه و آدما وجود داره که تا خود آدما به نحوی اونو از بین نبرن اجنه نمیتونن وارد زندگیشون بشن. وقتی باعث آزار یه جن میشی اون جن تا هفت نسل بعدت رو آزار میده به علاوه برای اینکه بخوای یه جن رو احضار کنی یا به عبارتی موکل داشته باشی باید بری پیش یه روحانی کاربلد.چون در 98 درصد مواقع بجای اجنه ی مسلمون کفار ظاهر میشن که اولش هم خودشون رو خوب جلوه میدن و هرکاری بخوای برات انجام میدن ولی بعد مدتی تو رو به کارهایی وادار میکنن که برات عذاب آوره مثلا ممکنه مجبورت کنن مادرت رو بکشی... خلاصه که دنبالش نرو چون فقط زندگی خودتو تباه نمیکنی کلی آدم دیگه رو هم فنا میکنی RE: انواع جن.............. - mohsenniceboy - 23-06-2017 (23-06-2017، 9:31)آهن سرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه عزیز دل.واقعا کمکت میکنه.فقط کامل گوش کن. نقل قول: ... RE: انواع جن.............. - DarkLight - 21-09-2017 (25-06-2015، 12:10)adminSurd Girl # نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چ جالب منم دوس دارم برم پیش همچین کسایی شاید یکم ترسناک باشه اما برام جالبه (14-06-2017، 3:21)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مثلا چجور ازاری RE: انواع جن.............. - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 19-06-2020 من همه شو نو یه بار امتحان کردم فکر کنم |