انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) (/showthread.php?tid=185297)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - سلنا جوووووووووووووووووون - 25-10-2014

(20-10-2014، 19:26)raha00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyبره زود تر راحت شیم
خفه شید لطفا

(20-10-2014، 19:38)آوا 2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا که بر نگرده ملت عوض کرده با اون صدای  گندش
ببین برو گمشو هیچ کس حق نداره به تتلو تو بگه چه برسه بگه صداش گنده

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - negar khunom - 25-10-2014

نه فک نکنم

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - سلنا جوووووووووووووووووون - 25-10-2014

برگرد خواهش میکنم cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - "تنها" - 25-10-2014

cryingcryingcrying

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - hannanehmirzaahmadi - 08-11-2014

TongueHeartHuhHuhHuh

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - sev sevil - 08-11-2014

تتلیتی ها هیچ وقت تورو انکارنمیکنن و نخواهند کرد

برگرد

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - سلنا جوووووووووووووووووون - 08-11-2014

(20-10-2014، 19:26)raha00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyبره زود تر راحت شیم
خفه شووووووووووووووو

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - MAMAD*ALONE - 08-11-2014

جوووووون دعوااااااااااااااا

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - سلنا جوووووووووووووووووون - 09-11-2014

ببببببببببببررررررررررررگگگگگگگگگگرررررررردددددددددد توروخداcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingخواهش میکنم جون هرکیو که دوست داری برگردcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingبه پاهات میوفتم نرو:ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr:خو​اهش میکنم اگه بری خود کشی میکنمudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudoudo

(08-11-2014، 16:47)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووووون دعوااااااااااااااا
دوست داری باتوهم دعوا بگیرم

RE: ایا تتلو برمیگردد؟؟(برگرد مرد) - آوا 2014 - 03-01-2015

(25-10-2014، 14:06)سلنا جوووووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyبره زود تر راحت شیم
خفه شید لطفا

(20-10-2014، 19:38)آوا 2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا که بر نگرده ملت عوض کرده با اون صدای  گندش
ببین برو گمشو هیچ کس حق نداره به تتلو تو بگه چه برسه بگه صداش گنده
من مثل بقیه نیستم بی زبون باشم . راستم میگم ملت رو عوض کرده همین پسر خاله ی من ی دونه از اهنگاش رو گوش داد اصلا پسر خاله ام زبون نداشت فرداش که گوش داد سر خاله ی من داد زد . اون جلو مادر پدرش جیکش در نمیاد . اونوقت ما میگیم ملت عوض کرده  تو این الاغا که دوست ندارن کسی بره به من میگی برو گمشوAngryAngryAngryAngry