تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس (/showthread.php?tid=184956) |
RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - سلنا جوووووووووووووووووون - 24-10-2014 خواهش میکنم نرو خواهشبه پات می افتم نرو:ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr:نروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو من عاشقتم (23-10-2014، 18:32)♥♥ONLY-DADDy♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی چی RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - پفکـــــــ نمکــــی - 24-10-2014 طرفدارش نیستم ولی از همین جا بهش میگم توبه کن خدا اخرین لحظه هم بخشندس و میبخشت RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Key Armin - 24-10-2014 خوب کاری میکنه اونو باید اعدام کنن مرتیکه لات بی سروپارو RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - شقایق جووووووون - 24-10-2014 توروخدانرو امیر جون.من خودم واست کامنت های امید به زندگی میذارن. تو باید یه روز بشی عشق همه.تو نباید بری ما پس اینجا چیکاره ایم؟ما پشتتیم.نرو. خواهش میکنم.من باهمه آهنگات حال میکنم.تازه آهنگ تو اواتارم هم اهنگ بذار تو حال خودم باشمه.......نرو.جون من نرو (24-10-2014، 16:21)Key Armin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طرفداری نمیکنی نکن.حد اقل ضد حالم نزن.بیچاره امیر از درد همه میگه.خودشو میخواد بکشه واسه شما اونوقت شما اینجوری میکنی؟؟؟؟؟ RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - دختر شاعر - 24-10-2014 چییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟!؟!؟٬؟!؟!؟!؟ نه باباااااااااا یعنی چی اخه چرااااااااااااااااا؟؟!؟! نععععععععع چه قدر ضعیف رفتار میکنه من طزفدار پرو پا قرصشم با این کارشم خییییییییییییییییییییییییییییییییییلی مخالفم میدونم پسرا توی فیس یا .... همش کامنت فوش میذارن ولی کسی ک زورش میاد اصولا همه کار میکنه از فحش بگیر تا بد نام و ........ بیخیال بابا RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - یاسی@_@ - 24-10-2014 azash motenferm aaaaaaaaaahhh shendesh RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Key Armin - 24-10-2014 (24-10-2014، 16:46)شقایق جووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ~BaHaR~ - 24-10-2014 کی گفته میخواد خودکشی کنه؟؟؟؟ این پسره الکی جو میده. والا من تو فیسبوکش ندیدم حرفی از خودکشی بزنه. RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - blogamooz - 24-10-2014 جرئت نداره RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ~BaHaR~ - 24-10-2014 (20-10-2014، 23:40)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثلا میخوای چیکار کنی؟؟؟ |