انجمن های تخصصی  فلش خور
تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس (/showthread.php?tid=184956)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - سلنا جوووووووووووووووووون - 24-10-2014

خواهش میکنم نرو خواهشcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingبه پات می افتم نرو:ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr:نرووووو​ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو من عاشقتمcry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2

(23-10-2014، 18:32)♥♥ONLY-DADDy♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط از کنآر برو قآطی آدمآنشـــــــِی......عمو تتل
یعنی چی

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - پفکـــــــ نمکــــی - 24-10-2014

طرفدارش نیستم ولی از همین جا بهش میگم توبه کن خدا اخرین لحظه هم بخشندس و میبخشتcrying

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Key Armin - 24-10-2014

خوب کاری میکنه اونو باید اعدام کنن مرتیکه لات بی سروپاروAngryAngryAngryAngry

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - شقایق جووووووون - 24-10-2014

توروخدانرو امیر جون.من خودم واست کامنت های امید به زندگی میذارن. تو باید یه روز بشی عشق همه.تو نباید بری ما پس اینجا چیکاره ایم؟ما پشتتیم.نرو. خواهش میکنم.من باهمه آهنگات حال میکنم.تازه آهنگ تو اواتارم هم اهنگ بذار تو حال خودم باشمه.......cryingcryingcryingcryingcryingنرو.جون من نرو

(24-10-2014، 16:21)Key Armin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرفداری نمیکنی نکن.حد اقل ضد حالم نزن.بیچاره امیر از درد همه میگه.خودشو میخواد بکشه واسه شما اونوقت شما اینجوری میکنی؟؟؟؟؟Angry

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - دختر شاعر - 24-10-2014

چییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟!؟!؟٬؟!؟!؟!؟
نه باباااااااااا
یعنی چی

اخه چرااااااااااااااااا؟؟!؟!
نععععععععع

چه قدر ضعیف رفتار
میکنه
من طزفدار پرو پا قرصشم
با این کارشم خییییییییییییییییییییییییییییییییییلی مخالفم
میدونم پسرا توی فیس یا .... همش کامنت فوش میذارن
ولی کسی ک زورش میاد اصولا همه کار میکنه
از فحش بگیر تا بد نام و ........
بیخیال بابا

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - یاسی@_@ - 24-10-2014

azash motenferm    aaaaaaaaaahhh  shendesh

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - Key Armin - 24-10-2014

(24-10-2014، 16:46)شقایق جووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروخدانرو امیر جون.من خودم واست کامنت های امید به زندگی میذارن. تو باید یه روز بشی عشق همه.تو نباید بری ما پس اینجا چیکاره ایم؟ما پشتتیم.نرو. خواهش میکنم.من باهمه آهنگات حال میکنم.تازه آهنگ تو اواتارم هم اهنگ بذار تو حال خودم باشمه.......cryingcryingcryingcryingcryingنرو.جون من نرو

(24-10-2014، 16:21)Key Armin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرفداری نمیکنی نکن.حد اقل ضد حالم نزن.بیچاره امیر از درد همه میگه.خودشو میخواد بکشه واسه شما اونوقت شما اینجوری میکنی؟؟؟؟؟Angry
عهAngryAngryAngry

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ~BaHaR~ - 24-10-2014

کی گفته میخواد خودکشی کنه؟؟؟؟
این پسره الکی جو میده.
والا من تو فیسبوکش ندیدم حرفی از خودکشی بزنه.DodgyDodgy

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - blogamooz - 24-10-2014

جرئت نداره

RE: تهدید جدی(امیر تتلو)به خودکشی:میدونید میکنم اینکارو....عاشقاش کجااااااااااان پس - ~BaHaR~ - 24-10-2014

(20-10-2014، 23:40)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی ک درمورد امیر بد میگن مواظب خودشون باشن.
مثلا میخوای چیکار کنی؟؟؟