انجمن های تخصصی  فلش خور
چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد (/showthread.php?tid=142055)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - **li@** - 23-07-2014

(23-07-2014، 21:52)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بلا نسبت شما باشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هان؟Huh

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - ~ERFAN~ - 23-07-2014

(23-07-2014، 21:52)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:47)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون.....

(23-07-2014، 21:45)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:43)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:40)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ارامش دارم..........

اخه چرا چرت میگی؟؟AngryAngry
ببنددددددددددAngryAngry
داری چرت میگی اخه زن ب ما ارامش میده؟؟AngryAngryAngryAngry
خب معلومه ک ارامش میده،البته منم قبول دارم بعضی زنا از هیولام بدترن درست عین 99درصد مردا
بعضیاشون ن بیشترشون افرین لایک!
 بعضیا شون منم قبول دارم ارامش نمیده ولی اینو من ننوشتم

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - **li@** - 23-07-2014

(23-07-2014، 21:54)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:52)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:47)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون.....

(23-07-2014، 21:45)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:43)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببنددددددددددAngryAngry
خب معلومه ک ارامش میده،البته منم قبول دارم بعضی زنا از هیولام بدترن درست عین 99درصد مردا
هر قدرم که باشن تعدادشون به مردا نمیرسه.....
اره بهش میگم

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - eln@z joon - 23-07-2014

(23-07-2014، 21:55)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:52)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بلا نسبت شما باشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هان؟Huh
یعنی اینکه منظورم با شما نیست.....راجب هیولاهااااااا

(23-07-2014، 21:59)**li@** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 21:54)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون.....

هر قدرم که باشن تعدادشون به مردا نمیرسه.....
اره بهش میگم
به کسی نگو همه میدونن DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

علی به نظرت کدوم دخترا به ادم ارامش میده

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - eln@z joon - 23-07-2014

(23-07-2014، 22:06)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر ایشون که کلا دخترا اظافین.....البته شرمنده من جواب دادماااااا

(23-07-2014، 22:12)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 22:06)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیبی نداره

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - Dead Silence - 23-07-2014

" هرگونه مطالب ضد دختر ، ضد پسر تاپیک بی کیفیت ب شمار می آید و بسته میشود "

(:

جز قوانین سایته !

پس الان تاپیک شما بیکیفیته .. و باعث کل کل میشه!

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - **li@** - 24-07-2014

(23-07-2014، 22:12)eln@z joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا من عاشق دخترام ولی ارامش نمیدن اینو میدونم!Sleepy

RE: چرا خداوند زنان را آفريد؟دخترا بیایدددددددددد - ~ERFAN~ - 24-07-2014

(23-07-2014، 22:26)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" هرگونه مطالب ضد دختر ، ضد پسر تاپیک بی کیفیت ب شمار می آید و بسته میشود "

(:

جز قوانین سایته !

پس الان تاپیک شما بیکیفیته .. و باعث کل کل میشه!
تو اصلا مطلبو خووندی حرفو می زنی اخه ضد دختر کجا بود DodgyDodgy