انجمن های تخصصی  فلش خور
داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: وسطی و باستان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=46)
+---- موضوع: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر (/showthread.php?tid=1868)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - اورمان - 28-02-2012

نقل قول: می تونم سابقه علمیتون رو در تاریخ بپرسم که برای خود صاحب نظر شدی؟
چند تا مقاله علمی چا کردی؟
چندتا کتاب نوشتی؟
اصلا کی شما رو قبول داره در مجامع علمی؟
بنده به هیچ وجه صاحب نظر نیستم
اما این عقل و شعور رو دارم که در مورد یک قضیه تاریخی که نظرهای متفاوت در مورد اون وجود داره
نظرهارو باهم مقایسه کنم و با توجه به اسناد ارائه شده تشخیص بدم که کدام نظر قابل قبولتره

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - ☭Nicola☭ - 28-02-2012

ماساژت ها شاخه ای از سکا ها بودند می توانید در عناوین مربوط سکاها جست وجو کنید جنابSABERالبته خودم هم انگلیسیشو نمی دونم از بس این قوم وحشی بودن اسمشون هم مثل خودشون سخت وعجیب غریب ومزخرفه

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - serpico - 28-02-2012

ایول کوروش
ایول ایران
ایول فلش خور

نقل قول: از همین جمله اخرتین اغاز کن برو عقب. شما داری میګی تاریخ ما دروغ است. و تاریخدان ها و کتاب ها و سند های درون مستند ها و کتاب ها و کتاب تاریخ جهان و سازمان تاریخ جهانی و سازمان میراث فرهنګی و سازمان منایع و تاریخ و سخن ان چه که تاریخنویسان و تاریخشناسان ایرانی و خارجی ګفتند رو نادیده میګیرید و اون ها رو دروغ ګو می دونید. این که یکی بیاد همش پرسش مطرح کنه که نشد هنر!!! من هم می تونم از این کار ها کنم ولی به خودم اجازه نمیدم چون من در همچین حد و ارزشی نیستم. و قطعا شما هم نیستی.
فرید این شد کلی گویی
جمله منو کپی کن بیار ببینم من کجا گفتم اسنادو مدارک و سازمان تایخ جهانیو ... رو رد میکنم
خدا وکیلی عین جملمو بیار

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - ☭Nicola☭ - 28-02-2012

اما جناب اورمان شما همه اسناد رو داری تکذیب می کنی ما خود هرودوت وپدربزرگش هم بیاریم باز تکذیب می کنی

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - SABER - 28-02-2012

نقل قول: بنده به هیچ وجه صاحب نظر نیستم
اما این عقل و شعور رو دارم که در مورد یک قضیه تاریخی که نظرهای متفاوت در مورد اون وجود داره
نظرهارو باهم مقایسه کنم و با توجه به اسناد ارائه شده تشخیص بدم که کدام نظر قابل قبولتره
خوب پروفسور منم بهت می گم سند بده؟

شما سند نداری دروغ پردازی می کنی.

نقل قول: ماساژت ها شاخه ای از سکا ها بودند می توانید در عناوین مربوط سکاها جست وجو کنید جنابSABERالبته خودم هم انگلیسیشو نمی دونم از بس این قوم وحشی بودن اسمشون هم مثل خودشون سخت وعجیب غریب ومزخرفه
یک توصیه ای همون اول به شما کردم گفتم اگه میخوای به خودت ملتت احترام بزارن با دیگران با احترام رفتار کن
این یک نصیحت برادرانه است

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - FARID.SHOMPET - 28-02-2012

نقل قول: فرید این شد کلی گویی
جمله منو کپی کن بیار ببینم من کجا گفتم اسنادو مدارک و سازمان تایخ جهانیو ... رو رد میکنم
خدا وکیلی عین جملمو بیار
نه مثله این که خوابت ګرفته نمیګیری قضیه چیه.
من میګم شما داری چیز هایی که این ها تایید کردن رو رد میکنی.(نه این که مستقیم بګی من این ها رو قبول ندارم). همین که میګی کورش وحشی بود و کورش دم مرګ این رو نګفت و همین که میګی هخامنشیان این جوری بود و یا اون جوری بود و..... این ها بیشترشون(حدود ۷۰درصد) زد چیز هایی است که من میګم اون ها تاریخ ایران رو تایید کردن. جای بحث نمی مونه اګر باز من رو مخاطب قرار بدی من پاسخی بهت نمی دم این رو مطمین باش.

RE: داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر - SABER - 28-02-2012

نقل قول: یک توصیه ای همون اول به شما کردم گفتم اگه میخوای به خودت ملتت احترام بزارن با دیگران با احترام رفتار کن
این یک نصیحت برادرانه است
استاد به ماسازوت ها می گه.

نقل قول: خوب پروفسور منم بهت می گم سند بده؟

شما سند نداری دروغ پردازی می کنی
در مورد چی دروغ پردازی کردم لطفا بگو
سند میارم
سند معتبر
البته شما هم برای ادعاهاتون باید سند بیارین
نقل قول: استاد به ماسازوت ها می گه
میدونم به ماساژتها میگه
چه فرقی میکنه ما باید یاد بگیریم که به همه ملتها احترام بزاریم